“Εκτός από επαγγελματίες…είμαστε άνθρωποι”

21

Ο Σάββας Παντελίδης μίλησε στο Sdna.gr και αναφέρθηκε στο περιστατικό που διαδραματίστηκε στο Περιστέρι στο ματς του Ατρομήτου με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο προπονητής των Αρκάδων είχε ένθερμο επεισόδιο στο χθεσινό (11/1) ματς με φίλους των γηπεδούχων που έβριζαν την οικογένειά του, σπιλώνοντας μάλιστα την θανόντα μητέρα του. Ο Παντελίδης μάλιστα ζήτησε την παρέμβαση της αστυνομίας για να προβεί σε μήνυση κατά του φιλάθλου που βρισκόταν πίσω από τα κάγκελα του γηπέδου.

«Ήταν 2-3 άτομα, βασικά ένας, ο οποίος παρέσερνε και κάποιος άλλους που έβριζε πολύ άσχημα. Και ήταν μάλιστα μία περίεργη στιγμή για μένα, γιατί βρίσκεται κι ο πατέρας μου στο νοσοκομείο για εγχείριση. Επειδή ασχολήθηκα λίγο μαζί του, καθώς ήταν πίσω μου, ήρθε ο τέταρτος και μου είπε να κάτσω στον πάγκο γιατί θα έχω πρόβλημα. Τότε του είπα όμως ότι κάτι θα πρέπει να γίνει, να έρθει ο παρατηρητής, ένας αστυνομικός να υποβάλλω μήνυση. Κάτι τέλος πάντων…»

«Σίγουρα δεν είναι λογική αυτή, να τους κυνηγάμε για να κάνουμε μηνύσεις και να αντιδράμε κατ’ αυτόν τον τρόπο. Άλλη είναι η δουλειά μου. Εκτός όμως από επαγγελματίες, πάνω απ’ όλα είμαστε άνθρωποι, όχι τούβλα. Ίσως αν δεν ήμουν κι εγώ σε αυτή την κατάσταση, να μην αντιδρούσα κατ’ αυτόν τον τρόπο. Το ότι είμαστε επαγγελματίες όμως δεν σημαίνει ότι είμαστε υποχρεωμένοι να ανεχόμαστε τα πάντα. Κάποια πράγματα έχουν για κάποιους περισσότερη αξία. Δεν έπρεπε όμως να ασχοληθώ και να το τραβήξω. Τα συναισθήματα ωστόσο είναι εντονότερα ορισμένες φορές. Το θέμα πάντως θεωρείται λήξαν»