Εμάν: «Έτοιμος να αποδείξω πράγματα»

SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÏÖÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)

Ο Φάμπιαν Εμάν μίλησε για το γεγονός πως πλέον μετά και τον τραυματισμό του Χούλιαν Κουέστα, καλείται να τον αντικαταστήσει και να αποδείξει πως αξίζει να βρίσκεται στον Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε στο συνδρομητικό κανάλι της NOVA:

Για το αν νιώθει έτοιμος για την πρόκληση του να είναι πλέον ο πρώτος τερματοφύλακας: «Φυσικά και είμαι έτοιμος. Είναι μια παράξενη κατάσταση, όμως θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό».

Για το αν μίλησε με τον Κουέστα: «Μίλησα μαζί του, του ευχήθηκα περαστικά και καλή δύναμη, ο τραυματισμός είναι κάτι άσχημο. Είμαι δίπλα του και του εύχομαι να γυρίσει το συντομότερο δυνατό».

Για το βάρος που θα κληθεί να σηκώσει: «Οπωσδήποτε έρχονται σημαντικά παιχνίδια. Δεν έχω να φοβηθώ κάτι είμαι έτοιμος, να παίξω, να αγωνιστώ και να αποδείξω πράγματα στον κόσμο της ομάδας μας».

Για το αν πρόκληση αυτή είναι για τον ίδιο μια ευκαιρία καριέρας: «Είναι όντως, αυτό είναι κάτι ωραίο για μένα. Είμαι μόλις 21 έχω πολλά να μάθω, ο Αρης είναι πρόκληση για εμένα, πόσο μάλλον τώρα που θα είμαι ο βασικός. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα, να πετύχουμε πράγματα».

Για το παιχνίδι με την ΑΕΛ και τι γνωρίζει για τη Θεσσαλική ομάδα: «Πιστεύω πως η Λάρισα θα παίξει αμυντικά, θα θέλει να εκμεταλλευτεί την κόντρα επίθεση, περιμένω ένα παιχνίδι όπου εμείς θα έχουμε τον έλεγχο. Κατά μία έννοια θα είναι πιο δύσκολο παιχνίδι από τα δύο προηγούμενα, δεδομένου πως δεν θα έχουμε πολλούς χώρους, όμως πιστεύω θα τα καταφέρουμε».

Για την ατμόσφαιρα που περιμένει στο «Κλεάνθης Βικελίδης»: «Είχα την εμπειρία να παίξω με τον ΟΦΗ. Μου αρέσει η ατμόσφαιρα, ο κόσμος μας δίνει ένα έξτρα κίνητρο, όμως εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να μην επηρεαστούμε».

Για το τι κρατάει από το ντέρμπι της Τούμπας, το πρώτο στην καριέρα του: «Ηταν μοναδική εμπειρία. Ηταν το πρώτο μου ντέρμπι. Ισως το σημαντίκοτερο παιχνίδι της καριέρας μου. Στο γήπεδο είχαν έρθει τρεις φίλοι μου, τους είδα πριν μπω, είχαμε μια οπτική επαφή και μου έδωσαν δύναμη πριν περάσω στο γήπεδο».