«Εμπειρία ζωής για όλους μας…»

Παίκτες του Άρη και της Μπόκα Τζούνιορς τοποθετήθηκαν στην media day που διοργάνωσε η «κιτρινόμαυρη» στην αίθουσα Τύπου του «Κλεάνθης Βικελίδης». Βασικό θέμα τους, βεβαίως, το αποψινό φιλικό παιχνίδι των δύο ομάδων.

Πρώτος μίλησε ο Νέτο, ο οποίος είχε συμμετάσχει στο πρώτο φιλικό των δύο ομάδων, το 2009.

«Να μιλήσω για το 2009. Ήταν φανταστικό. Σίγουρα περιμένουμε κάτι ίδιο και σήμερα. Το Χαριλάου ήταν σαν το Μπομπονέρα στην Αργεντινή. Τους περιμένουμε όλους σήμερα στο γήπεδο, να γιορτάσουμε μαζί».

Ο Κενάν Μπαργκάν πρόσθεσε: «Όπως έχουν ενημερωθεί οι φιλοξενούμενοι για την ατμόσφαιρα, έτσι κι εμείς έχουμε δει βίντεο από την ατμόσφαιρα αυτή. Θέλουμε όλο τον κόσμο στο γήπεδο, να νιώσουμε κι εμείς αυτή την ατμόσφαιρα».

Από την πλευρά του ο Αντώνης Καπνίδης είπε: «Σήμερα θα είναι μια ευχάριστη παρένθεση. Είναι μια ευκαιρία να έρθει ο κόσμος, να γιορτάσει μαζί μας και να μας δείξει την συμπαράσταση του. Τον χρειαζόμαστε και σε όλη την προσπάθεια που κάνουμε για την άνοδο. Το γήπεδο να είναι γεμάτο και εμείς να έχουμε υγεία».

Ο Γιώργος Καντιμοίρης ανέφερε: «Είναι τιμή μας που είμαστε μέλη του Άρη και έχει έρθει μία τόσο μεγάλη ομάδα για δεύτερη φορά στο γήπεδό μας. Θα ζήσουμε μία εμπειρία ζωής. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, να γεμίσουμε το γήπεδο. Να γίνει ένα ωραίο ματς και να το χαρεί ο κόσμος».

Με τη σειρά του ο Ούγκο Σόουζα τόνισε: «Σήμερα έχουμε ένα πολύ όμορφο ματς μπροστά μας. Στόχος της ομάδας είναι η πρώτη κατηγορία. Σήμερα είναι μία μέρα που όλοι θέλουμε να περάσουμε καλά».

Εκ μέρους της Μπόκα Τζούνιορς, αρχικά μίλησε ο Ούγκο Ιμπάρα, βοηθός προπονητή πλέον, αλλά παίκτης των Αργεντινών στο φιλικό του 2009: «Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την πρόσκληση στην Ελλάδα. Ημουν εδώ και την προηγούμενη φορά, ένιωσα πολύ καλά και χαίρομαι γιατί είναι μία καλή ευκαιρία και για τα νέα παιδιά».

Ο Ματίας σχολίασε: «Eίμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε στην Ελλάδα. Ελπίζουμε να γεμίσει το γήπεδο και να δούμε ένα όμορφο παιχνίδι».

Μία σύντομη τοποθέτηση έκανε και ο Ρέγια: «Έχουμε δει βίντεο από το παρελθόν και μας έχουν πει συμπαίκτες μας για την ατμόσφαιρα που θα ζήσουμε και σήμερα. Ανυπομονούμε…»