Ενδείξεις για Κοεντράο

Σήμερα αναμένεται να τελειώσει το μίνι σίριαλ με τον Φάμπιο Κοεντράο.

Ο 31χρονος Πορτογάλος ήρθε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη, συμφώνησε στο οικονομικό με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, είδε και μερικά σπίτια, από τα οποία θα διαλέξει, εφόσον υπογράψει στον Δικεφάλο και το Σάββατο έφυγε στην πατρίδα του.

Ο Κοεντράο είπε στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ότι τον απασχολεί ένα θέμα, που έχει να κάνει με την οικογένειά του, ζήτησε μια μέρα να το συζητήσει με τη σύζυγό του και σήμερα θα απαντήσει αν θα δεχτεί τελικά την πρόταση και θα προχωρήσουν στα συμβόλαια.

Οι πρώτες ενδείξεις είναι καλές, ο ίδιος έδειξε ότι του αρέσει η προοπτική να έρθει στη Θεσσαλονίκη, καθώς του άρεσε πολύ η πόλη, ενώ βρίσκει πολύ καλή και την αγωνιστική προοπτική, που θα έχει με τον ΠΑΟΚ.

Φυσικά με σιγουριά δεν μπορεί να μιλήσει κανείς, αλλά αυτή την ώρα, φαίνεται πιο πιθανό το ενδεχόμενο της συμφωνίας παρά του ναυαγίου.

Σε κάθε περίπτωση, ο Κοεντράο θα απαντήσει τις επόμενες ώρες κι εφόσον η απάντηση είναι θετική, θα φύγει για Ολλανδία για να μπει στην προετοιμασία και την άλλη εβδομάδα θα έρθει στη Θεσσαλονίκη η σύζυγός του με τις δύο κόρες τους.