Ενημερώνει ποιοι φεύγουν και ποιοι έρχονται…

Μπορεί ακόμη να μην έχουν… τελειώσει οριστικά τα θέματα της σύστασης νέας ΠΑΕ Άρης, η… ανάληψή της από τον Θόδωρο Καρυπίδη, η εκκαθάριση κ.α, ωστόσο ο Νίκος Αναστόπουλος… τρέχει ήδη τον αγωνιστικό σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν.

Οι κίτρινοι, εκτός συγκλονιτικού απροόπτου, θα αγωνιστούν κανονικά στην Football League και με αυτό το δεδομένο ο προπονητής της ομάδας προχωράει στις κινήσεις του για τον καταρτισμό του ρόστερ.

Σε πρώτη φάση, ο Αναστόπουλος θα λάβει ή πιο σωστά θα ανακοινώσει τις αποφάσεις του σχετικά με τους παίκτες που θα συνεχίσουν στην ομάδα. Ο έμπειρος τεχνικός θα ενημερώσει ο ίδιος τους παίκτες και σύμφωνα με πληροφορίες, σε ό,τι έχει να κάνει με εκείνους που θα αποχωρήσουν, δεν αναμένονται ιδιαίτερες εκπλήξεις.

Από κει και πέρα, σε προτεραιότητα μπαίνουν και οι μεταγραφές και στόχος του Αναστόπουλου είναι περί τα μέσα Ιουλίου, όταν και θα αρχίσει η προετοιμασία να έχουν ολοκληρωθεί αν όλες, το μεγαλύτερο μέρος αυτών.

Ονόματα που έχουν… παίξει γενικώς, όπως αυτά των Χαβίτο, Νέτο και Μπούρμπου, προς το παρόν δεν φαίνεται να αποτελούν προτεραιότητα.