Ενρίκε: «Όλα για το κύπελλο»

Σύνθημα…τίτλου έδωσε ο «μαέστρος» του σημερινού ΠΑΟΚ (MVP με δυο ασίστ) Πέδρο Ενρίκε, τονίζοντας πως η ομάδα είναι έτοιμη να δείξει τον καλύτερο της εαυτό για τον τίτλο. 

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Αρχικά τόνισε πως: «Εμείς κάνουμε τα παιχνίδια εύκολα και δύσκολα στον αγωνιστικό χώρο. Σήμερα η εμφάνιση μας ήταν καλή, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και με αυτό τον τρόπο ήρθε αυτό το εύκολο αποτέλεσμα».

Για τον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ: «Προσωπικά νομίζω ότι είμαστε πανέτοιμοι. Έχουμε όρεξη για να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο και να φέρουμε το κύπελλο για τον ΠΑΟΚ. Οποιοσδήποτε και να παίξει η ποιότητα περισσεύει στο ρόστερ της ομάδας. Ακόμη και σήμερα που αγωνίστηκε με πολλές αλλαγές έδειξε ότι το επίπεδο είναι εξαιρετικό, ότι υπάρχουν καλοί παίκτες με πολλές παραστάσεις. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Για το αν ο ίδιος έχει παρατηρήσει ότι στα εντός έδρας παιχνίδια του ΠΑΟΚ «πιάνει» καλύτερη απόδοση σε σχέση με τα εκτός: «Η συγκέντρωση και η προετοιμασία που ακολουθώ είναι ακριβώς ίδια και στα εντός και στα εκτός έδρας παιχνίδια. Ίσως είναι σύμπτωση.

Σίγουρα στα εντός έδρας παιχνίδια βοηθάει και ο κόσμος, αλλά όλα τα υπόλοιπα είναι ίδια. Όλοι θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα με κάθε τρόπο, με μια καλή πάσα, με ένα κλέψιμο με ένα γκολ. Απλά είναι τύχη. Η διάθεση είναι ίδια».