Εντυπωσιακό βίντεο για την ταινία του τελικού!

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ετοιμάζει την ταινία για τον τελικό κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στην ΑΕΚ,  τότε που η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου κατέκτησε το 6ο κύπελλο στην ιστορία του συλλόγου.

Η “ασπρόμαυρη” ΠΑΕ έδωσε στη δημοσιότητα νέο βίντεο-τρέϊλερ για την ταινία που έρχεται στις 10 Ιουνίου.

Δείτε το βίντεο και όσα αναφέρει η “ασπρόμαυρη” ΠΑΕ:

Ήρθε η στιγμή να ζήσετε ξανά τον τελικό του ΟΑΚΑ. Αυτή τη φορά εντελώς διαφορετικά. Ως ενεργό μέλος της ομάδας. Μια τελείως καινούρια εμπειρία που φιλοδοξεί ν’ αλλάζει τα δεδομένα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο ΠΑΟΚ παρουσιάζει το ντοκιμαντέρ Final 2018 – The Movie.

Τέσσερις κάμερες κατέγραφαν καθημερινά κάθε πτυχή της προετοιμασίας της ομάδας. Τις προπονήσεις, τις ομιλίες στ’ αποδυτήρια, την αποθεραπεία, τις μετακινήσεις, τη δουλειά των αφανών… ηρώων, το χαβαλέ, την καθημερινότητα, το ταξίδι στην Αθήνα, τη διαμονή στο ξενοδοχείο, την ένταση, το πάθος, το άγχος, τη σιγουριά για τη νίκη.

Πάνω από 50 ώρες υλικό, περισσότερες από δέκα αποκλειστικές συνεντεύξεις, η ζωή μιας οικογένειας μετατρέπονται σ’ ένα ξεχωριστό ντοκιμαντέρ. Σε μια ταινία – παρακαταθήκη για την ιστορία του συλλόγου σε μια κίνηση που έρχεται να σπάσει την εσωστρέφεια και να στρέψει το βλέμμα στο μέλλον.

O ΠΑΟΚ παρουσιάζει όσα ως τώρα έμεναν κρυφά πίσω από κλειστές πόρτες. Εισβάλλει στο… άβατο των αποδυτηρίων, μιλάει με τους παίκτες, τους καταγράφει ρεαλιστικά. Αποτυπώνει τον παλμό τους, ακούει τις σκέψεις τους, μαθαίνει την τακτική του προπονητή, βγάζει στη δημοσιότητα τα «μυστικά» τους. Παρουσιάζει τα γεγονότα όπως ακριβώς έγιναν.