Εξέλιξη για Μολέδο – Πλησιάζει στην Τούμπα

522

Όπως έγινε γνωστό λίγο πριν τα μεσάνυχτα, ο Ροντρίγο Μολέδο είναι ο εκλεκτός του ΠΑΟΚ και έχει ήδη κατατεθεί πρόταση στον Παναθηναϊκό για την απόκτησή του.

Για τον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό, ο ΠΑΟΚ έχει προτείνει στον Παναθηναϊκό 800.000 ευρώ, ενώ στο τραπέζι έπεσε και το ενδεχόμενο των έμψυχων ανταλλαγμάτων.

Μάλιστα, όπως γράφει το contra.gr στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ήδη ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Ντίνος Διαμαντόπουλος, προκειμένου να διαπραγματευτεί με τον ΠΑΟΚ και να πάρει όσα περισσότερα μπορεί, και κυρίως άμεσα, γιατί οι πράσινοι χρειάζονται επειγόντως ρευστό.

Σύμφωνα με την πλευρά του Παναθηναϊκού, διαρρέει ότι αφενός προσπαθούν να ανεβάσουν λίγο τον ΠΑΟΚ για να πάει κοντά στο εκατομμύριο, ενώ ισχυρίζονται ότι προτιμούν να πουλήσουν τον Βραζιλιάνο είτε στην Τουρκία, είτε στην Ιντερνασιονάλ.

Η πραγματικότητα, όμως, είναι πως οι άλλες ομάδες δεν πρόκειται να δώσει πάνω από 500.000 ευρώ, ενώ δεν καλύπτουν και τις απαιτήσεις του Μολέδο, κάτι που κάνει ο ΠΑΟΚ.

Από το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, προκύπτει επίσης ότι ο ΠΑΟΚ παραχωρεί και παίκτες, όπως ο Κοροβέσης, ο Κάτσε ή ο Κωνσταντινίδης, και μάλιστα πληρώνει κι ένα μέρος των συμβολαίων τους.

Το πιο δύσκολο, βέβαια, είναι να πείσει η διοίκηση του Παναθηναϊκού τους οπαδούς των πρασίνων για να αποδεχτούν αυτή τη μεταγραφή, καθώς για τον Βραζιλιάνο δεν μπορεί να βρει καλύτερη πρόταση και η διαπραγματευτική της δύναμη είναι μικρή, καθώς ο Μολέδο μένει ελεύθερος τον Ιούνιο.