Εξαντλούν τα περιθώρια στον Ηρακλή

Αποφασισμένοι να εξαντλήσουν κάθε περιθώριο συμμετοχής σε επαγγελματική κατηγορία μοιάζουν οι άνθρωποι του Ηρακλή, παρόλο που τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα.

Στον Ηρακλή τα πάντα κρέμονται από μια… κλωστή καθώς ήδη το ημερολόγιο δείχνει 20 Αυγούστου και κανείς δεν μπορεί να πει βεβαιότητα ποια θα είναι η επόμενη μέρα των «κυανόλευκων».

Όσοι έχουν μείνει δίπλα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης επιχειρούν να ανατρέψουν τα δεδομένα και να βοηθήσουν τον Ηρακλή να συμμετάσχει σε κάποια από τις επαγγελματικές κατηγορίες.

Το συγκεκριμένο σενάριο λόγω της περιόδου που βρισκόμαστε και των περιορισμένων λύσεων που υπάρχουν μοιάζει ιδιαίτερα δύσκολο για τους «κυανόλευκους», που παρόλα αυτά μοιάζουν αποφασισμένοι να το κυνηγήσουν μέχρι… τέλους.

Έστω και την τελευταία στιγμή στον Ηρακλή ευελπιστούν πως θα βρεθεί η λύση που θα επιτρέψει στον Γηραιό να συμμετάσχει απαλλαγμένος από τα χρέη σε κάποια από τις επαγγελματικές κατηγορίες.

Σε διαφορετική περίπτωση η μοναδική λύση που υπάρχει στον ορίζοντα είναι αυτή των ερασιτεχνικών κατηγοριών και της Γ’ Εθνικής.