Εξευτελισμός : Τσάμπα το μπούλινγκ στον Σκουτέρη!

Μόλις βγήκε η απόφαση υπέρ της ΑΕΚ, αποδείχτηκε ότι τόσο καιρό το μπούλινγκ στον Σκουτέρη ήταν βασισμένο σε ένα μεγάλο ψέμα!

Τόσο καιρό τα “έχωναν” στον δικαστή, επειδή έβγαλε την απόφαση του ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός τα μεσάνυχτα πριν γίνει το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ.

Μόλις βγήκε η απόφαση για το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ και ήταν υπέρ της ΑΕΚ, ήρθε και η “αποκατάσταση” για τον δικαστή.

Στην “Δίκη στον ΣΚΑΪ” παρουσιάστηκε e-mail του Σκουτέρη στον εισηγητή της Επιτροπής Κωνσταντίνο Δεμέστιχα, στο οποίο ο δικαστής αναφέρει ότι είναι ο μόνος που δεν ήθελε να βγει η απόφαση πριν το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ για να μην διαταραχθούν οι συνθήκες διεξαγωγής του αγώνα.

Το βασικό επιχείρημα όλου αυτού του διαστήματος για το μπούλινγκ στον Σκουτέρη καταρρίφθηκε!

“Δες Κωστή και αυτό το δημοσίευμα (σ.σ. η προ ολιγου εκδοθείσα ανακοίνωση της ΑΕΚ) και ποσό άδικο είναι για μένα που ήμουν ο μόνος από τους πέντε μας που έλεγα ότι πρέπει να δημοσιεύσουμε διατακτικό τη Δευτέρα το πρωί για μη διαταράξουμε την κατάσταση που είχε διαμορφωθεί και υπό την οποία θα έπαιζαν οι ομαδες. Δες ποσό αντεστραμμένα παρουσιάζει τα πράγματα και πόσο εσφαλμένη εικόνα δημιουργεί ενώ ήμουν ο μόνος που σας έλεγα ότι δεν πρέπει να δημοσιεύσουμε την απόφαση γρήγορα. Γι αυτό θα καταχώρησω στο τελος της απόφασης την προφορική ψηφοφορία που καναμε για το πότε πρέπει να δημοσιεύσουμε και το τι πρότεινε ο καθένας”, ανέφερε το e-mail του Σκουτέρη.

Από την ώρα, που έκανε το χατήρι στην ΑΕΚ, φαίνεται ότι ο δικαστής θα ησυχάσει και θα ακούσει και μερικές καλές κουβέντες.