Επέστρεψε στον ΟΦΗ ο Σηφάκης

19

Στον ΟΦΗ επιστρέφει μετά από αρκετά χρόνια ο Μύρωνας Σηφάκης, ο οποίος αναλαμβάνει χρέη τιμ μάνατζερ, θέλοντας να βοηθήσει τους Κρητικούς να πετύχουν το στόχο της ανόδου.

Αναφερόμενος στην επιστροφή του στην ομάδα, με την οποία το 1987 είχε στεφθεί κυπελλούχος Ελλάδας, ο παλαίμαχος τερματοφύλακας τόνισε: «Όποτε μου ζητήθηκε να βοηθήσω την ομάδα, δεν το αρνήθηκα. Πάντα βέβαια ήταν σε ειδικές και πολύ δύσκολες συνθήκες. Το ίδιο συμβαίνει και αυτή τη φορά. Άκουσα τους ανθρώπους της ομάδας, τι θέλουν από μένα και αν μπορώ να το υλοποιήσω.

Η διοίκηση προχωράει σε κάποιες διορθωτικές κινήσεις, για να εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια και να προσπαθήσουμε να επιτευχθεί ο στόχος που έχει τεθεί και είναι η άνοδος. Πήρα την απόφαση να ενώσουμε τις δυνάμεις μας όλοι μαζί. Ο κυριότερος λόγος είναι ότι οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει τα ηνία της ομάδας, σε ένα δύσκολο χρονικό σημείο για αυτή, είναι άνθρωποι ανιδιοτελείς.

Μετά από πολλά χρόνια το οικονομικό που ήταν το αγκάθι, οι άνθρωποι αυτοί το έχουν διασφαλίσει στο έπακρον. Μου ζήτησαν να προστατέψω την επένδυση τους και να τους βοηθήσω με το υπόλοιπο επιτελείο, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας.

Να είμαι ο συνδετικός κρίκος της διοίκησης με το ποδοσφαιρικό τμήμα και σε συνεργασία με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας και τον προπονητή, να προσπαθήσουμε όλοι μαζί για επιτευχθεί ο στόχος. Όλοι γνωρίζουμε τις δυσκολίες του εγχειρήματος. Το μήνυμα που θα ήθελα να στείλω, είναι ότι μόνο όταν είμαστε όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε. Αυτό το είχαμε επαναλάβει πριν από κάποια χρόνια όταν φέραμε 25 χιλιάδες κόσμο στο Παγκρήτιο στάδιο.

Τότε είχαμε 11 αγωνιστικές στη διάθεση μας, τώρα έχουμε 21. Όπως και τότε, έτσι και τώρα πρέπει να έχουμε πίστη και αγάπη για την ομάδα, τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό επιτελείο. Χρειάζονται θετική ενέργεια και θετικές συμπεριφορές. Δεν είναι ώρα για πολλά λόγια. Χρειάζονται πράξεις. Μπορούμε να τα καταφέρουμε».