Επίθεση Καλαϊτζίδη σε διοίκηση!

19

Ήταν θέμα χρόνου… Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης είναι κι αυτός στα όριά του, βλέποντας την κατάσταση που επικρατεί στον Άρη και με γραπτή του τοποθέτηση, θέτει την διοίκηση προ των ευθυνών της!

Αφού ευχαριστεί όλους, όσοι βρέθηκαν στο Πράβετς, ο 57χρονος προπονητής του Άρη καθιστά σαφές ότι είναι ενοχλημένος και εξοργισμένος μ΄ αυτά που δεν γίνονται στην ομάδα και θυμίζει στη διοίκηση ότι θα πρέπει να κάνει όσα έχουν συμφωνηθεί.

Με την τελευταία του τοποθέτηση, είναι ξεκάθαρο ότι αφήνει ένα παράθυρο αποχώρησης…

Η γραπτή δήλωση του Καλαϊτζίδη :

«Πηγαία αισθάνομαι την ανάγκη, με την ολοκλήρωση της προετοιμασίας μας στο Πράβετς, να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές για την αφοσίωσή τους στην αποστολή που μας έχει ανατεθεί και έχουμε αποδεχθεί, καθώς και για το υψηλό επίπεδο προσπάθειάς τους καθ’ όλο το χρόνο της παραμονής μας στο προπονητικό κέντρο. Για να είμαι σε θέση να καταθέτω σήμερα ότι είμαι ευχαριστημένος, από την εν γένει παρουσία και λειτουργία της ομάδας, στην εδώ παραμονή μας, καθοριστική ήταν η συμβολή των εξαίρετων ανθρώπων και επαγγελματιών συνεργατών μου, οι οποίοι έχοντας ανεπτυγμένη την αρχή της ατομικής ευθύνης, συνεισέφεραν τα μέγιστα ο καθένας στον τομέα και το ρόλο του.

Ευχαριστώ θερμά τον συνεργάτη μου κύριο Γιώργο Κυκερίδη, τον γυμναστή κύριο Κωνσταντίνο Λιάπη, τον εκπαιδευτή τερματοφυλάκων κύριο Δημήτριο Καρατζιοβαλή, για τον οποίο επιθυμώ ολόψυχα οι ανησυχίες του να διαψευστούν και να γυρίσει γρήγορα κοντά μας, τον διατροφολόγου κύριο Αναστάσιο Βαμβάκη, τους μασέρ κυρίους Γεώργιο Ντάντο και Θεόδωρο Αλεξιάδη, τους φροντιστές ιματισμού κυρίους Δημήτριο Τσακίρη και Χρήστο Χαραλάμπους, τον υπεύθυνο γραφείου τύπου κύριο Δημήτριο Πιπερίδη.

Συνειδητά άφησα τελευταίο τον εργομέτρη, υπεύθυνο για την πρόληψη και αποκατάσταση αθλητικών κακώσεων, και φυσιοθεραπευτή, κύριο Περικλή Βλαχάκη, ο οποίος παρ’ ότι του στερήσαμε τη συμμετοχή του συνεργάτη του και συνεργάτη μας, κυρίου Αθανάσιου Τράμπα, κατάφερε κανένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, να μη χάσει ούτε λεπτό από το χρόνο εκπαίδευσης της ομάδας. Γι’ αυτό το λόγο καθώς και γι’ αυτό που πρεσβεύει ως επαγγελματίας και άνθρωπος, καταθέτω την ιδιαίτερη μνεία. Γι’ αυτούς τους λόγους, τον χαρακτηρίζω ως τον πολυτιμότερο άνθρωπο για την ομάδα στην εδώ παρουσία μας.

Δηλώνω σε κάθε ευκαιρία ότι οι βασικοί πυλώνες αναδόμησης του Άρη, πρέπει να είναι κατά την άποψη μου η αξιοπιστία και η δημιουργία ομάδας, που θα έχει την αγωνιστική δυναμική να υλοποιήσει τους στόχους και τις προσδοκίες των φιλάθλων και οπαδών της ομάδας.

Τα δείγματα που αφορούν στον πρώτο πυλώνα, αυτόν της αξιοπιστίας (και δεν αφορούν το αγωνιστικό τμήμα) μέχρι σήμερα, είναι σε κάποιες περιπτώσεις ενοχλητικά και σε άλλες εξοργιστικά.

Επειδή κατά την άποψή μου ευθύνη δεν έχει μόνον αυτός που συμμετέχει στην πράξη, αλλά κι αυτός που την καλύπτει ή την ανέχεται. Πιστεύω ότι πρέπει να αναδείξουμε τα φαινόμενα για να τα εξαφανίσουμε, διαφορετικά θα συρρικνώσουμε ακόμη περισσότερο για το εγγύς μέλλον, την προοπτική που έχει ο σύλλογος και θα τσαλακώσουμε ακόμη περισσότερο τις ελπίδες και την αξιοπρέπεια των φιλάθλων και οπαδών του Άρη.

Προσπαθώ και παραμένω άνθρωπος της γνώμης και της συνείδησης, με οποιοδήποτε κόστος για μένα και την οικογένεια μου, στην δουλειά μου προσπαθώ να είμαι εκπαιδευτής και όχι ‘βολευτής’. Τις επόμενες μέρες, θα πρέπει να γίνουν τα αυτονόητα στις κατευθύνσεις που έχουν συμφωνηθεί».