“Επίθεση” Ολυμπιακού σε εφημερίδα

49

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ολυμπιακός στρέφει τα “βέλη” της κατά της εφημερίδας “ΦΩΣ” για ακόμα μια φορά. Μάλιστα, σύμφωνα με την ενημέρωση των Πειραιωτών, η εν λόγω εφημερίδα έδιωξε δημοσιογράφο που ήταν υπέρ του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Διαβάστε όσα αναφέρει η γνωστοποίηση του Ολυμπιακού:

«Για μία ακόμα φορά η εφημερίδα «ΦΩΣ των Σπορ» δείχνει το πραγματικό (νέο) της πρόσωπο. Απομακρύνεται ο δημοσιογράφος Γιώργος Χαλάς γιατί έκανε το… έγκλημα να γράψει υπέρ του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Το γράφει ο ίδιος στα κοινωνικά δίκτυα, επιβεβαιώνοντας όσα υποστηρίζαμε για τη διοίκηση της συγκεκριμένης εφημερίδας.

Οι διώξεις κατά των δημοσιογράφων που γράφουν υπέρ του Ολυμπιακού και κυρίως υπέρ του Προέδρου του, συνεχίζονται από μία εφημερίδα που δυστυχώς δεν τιμά την ιστορία και την παράδοσή της, που την προσδιόριζε ως εφημερίδα που απευθύνεται στον κόσμο του Ολυμπιακού.

Επανερχόμαστε, διότι ακόμα υπάρχουν αθώοι φίλαθλοί μας, που νομίζουν ότι η εφημερίδα αυτή κάνει δημοσιογραφία και όχι εργολαβία, για τους φίλους και χορηγούς της.

Ξεκαθαρίζουμε, δε, ότι πηγή που να μιλάει με ανθρώπους της εφημερίδας δεν υπάρχει στον Ολυμπιακό, οπότε όσα γράφουν προέρχονται από «πηγές» εκτός της ομάδας, ή από τη νοσηρή τους φαντασία».