Επίσημο: Ο Αυγενάκης παραδέχθηκε συγγένεια με ΕΕΑ!

Πλέον είναι και επίσημο. Ο Λευτέρης Αυγενάκης έχει και επίσημα συγγένεια με μέλος της ΕΕΑ, αφού το παραδέχθηκε και ο ίδιος με συνέντευξη σε ΜΜΕ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Ερώτηση Δημοσιογράφου: «Πάνω στην σύνθεση της επιτροπής έχει γίνει όντως αρκετή κουβέντα κύριε Υπουργέ. Ο πρόεδρος της, ο Νίκος Τζουλάκης, από ότι διαβάζουμε και μαθαίνουμε, αν θέλετε να το διαψεύσετε αν δεν ισχύει, έχει στενή σχέση με την οικογένειά σας».

Απάντηση Λευτέρη Αυγενάκη: «Να σας πω εγώ. Να σας πω. Ο αδερφός μου υπήρξε με τον γιο του χρόνια στο νοσοκομείο. Γιατροί και οι δύο και κάποια στιγμή όταν παντρεύτηκε ο αδερφός μου, θέλησε να τον στεφανώσει. Μέχρι εκεί. Αυτό δεν εμποδίζει ούτε φυσικά επηρεάζει σε μια άμισθη θέση την λειτουργία ενός πρώην δικαστικού, που έχει πορεία στον χώρο. Παρόλα, αυτά οι υπόλοιποι 6, οι οποίοι προϋπήρχαν επί εποχής ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα είχαν διοριστεί από τον Κοντονή και τον Βασιλειάδη. Αν σε περίπτωση λοιπόν όντως ο πρόεδρος λειτουργούσε υπέρ ή εναντίον μιας ή άλλης κατεύθυνσης, τότε οι άλλοι 6 τι έκαναν; Και μάλιστα επαναλαμβάνω είχαν διοριστεί από την προηγούμενη περίοδο. Και αυτοί, οι οποίοι μάλιστα παραιτήθηκαν το τακτικό και το αναπληρωματικό μέλος, καθηγητές πανεπιστημίου με ειδίκευση στο εμπορικό δίκαιο, εκ Θεσσαλονίκης ορμώμενοι, γιατί δεν περίμεναν να υπερασπιστούν οι ίδιοι αν έκριναν ότι όντως έκανε λάθος στην δουλειά τους. Γιατί δεν βγήκαν να πουν δημόσια ότι τους κατηύθυνε. Νομίζω ότι είναι λάθος όλο αυτό το πράγμα. Δίνουμε τροφή»

Στο 29:00 του συγκεκριμένου video μπορείτε να ακούσετε το επίμαχο απόσπασμα

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1704&v=T82kPrFlqAo&feature=emb_title