Επίσημο το «στοπ» σε ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και ΑΕΛ

Χωρίς τους φιλάθλους τους θα αγωνιστούν ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Λάρισα στις εκτός έδρας αναμετρήσεις με Ατρόμητο, Παναιτωλικό και ΠΑΣ αντίστοιχα για την 25η αγωνιστική της Superleague, μετά από απόφαση του Γιώργου Βασιλειάδη.

Αναλυτικότερα ο υφυπουργός Αθλητισμού αποφάσισε:

-Την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ., κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 25ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, περιόδου 2018 – 2019, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ – Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ., ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή, 17-03-2019 και ώρα 16:00 στο Δημοτικό γήπεδο Περιστερίου για εξαιρετικούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας

-Την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 25ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, περιόδου 2018 – 2019, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο, 16.03.2019 και ώρα 19:00 στο γήπεδο Παναιτωλικού, στο Αγρίνιο, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

-Την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ., κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 25ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, περιόδου 2018 – 2019, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ., ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο, 16-03-2019 και ώρα 19:30 στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «ΟΙ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ», για εξαιρετικούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Ο ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωσε ζητώντας από τους φιλάθλους του να σεβαστούν την απόφαση.