«Επίσκεψη» Super 3 στους παίκτες του Άρη!

Αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών του Άρη και συγκεκριμένα του «Super 3» βρέθηκε σήμερα στο «Κλεάνθης Βικελίδης», όπου και μίλησαν στους ποδοσφαιριστές των κιτρινόμαυρων στα αποδυτήρια, πριν αναχωρήσουν για τον Εύοσμο και το φιλικό παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας.

Οι οργανωμένοι οπαδοί παρότρυναν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας να αλλάξουν αγωνιστική εικόνα και να γίνουν «μια γροθιά» ενόψει της συνέχειας της σεζόν.

Πιο συγκεκριμένα, είπαν μεταξύ άλλων:

«Αρκετά έχετε αδικήσει τους εαυτούς σας. Δείτε τα παιχνίδια από εδώ και πέρα μέσα από τα μάτια του παππού και του εγγονού που έρχονται στο γήπεδο. Ματώσετε για την ομάδα και τον κόσμο. Γίνετε μια οικογένεια ξεπεράστε ότι προβλήματα και λάθη μπορεί να υπήρχαν και γίνετε μια γροθιά . Εμείς είμαστε μαζί σας και τώρα με τον ερχομό του νέου προπονητή να κάνουμε ένα καινούριο γιο ξεκίνημα. Έχετε μεγάλες δυνατότητες οφείλετε να τις δείξετε. Δώστε τα όλα

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Άρη αναφέρθηκαν και στο VAR, τονίζοντας στους παίκτες της ομάδας:

Βλέπετε το μπάχαλο που γίνεται με το VAR και πως ορμάνε οι αντίπαλοι, τη δυσπιστία υπάρχει . Όταν πάνε να μας βλάψουν να αντιδράτε σαν οικογένεια για τα συμφέροντα της ομάδας».