Επαφές και… μετάθεση για αύριο

51

Δεν θα γίνει τελικά, η αρχικώς προγραμματισμένη για σήμερα, συνάντηση της Λίγκας με τη NOVA για το τηλεοπτικό συμβόλαιο, το οποίο ως γνωστό, είναι ζωτικής σημασίας για τον συναιτερισμό. Άλλωστε αυτά τα λεφτά αποτελούν για τις περισσότερες ομάδες ίσως και ολόκληρο το μπάτζετ τους.

Η κρίσιμη αυτή συνάντηση θα γίνει λογικά αύριο, ωστόσο η σημερινή ημέρα είχε κι αυτή το ενδιαφέρον της. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα gazzetta.gr, σήμερα έγιναν κάποιες ανεπίσημες επαφές κυρίως με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ και το συνδρομητικό και το μεσημέρι της Τρίτης θα υπάρξει συνάντηση. Κάποιες πληροφορίες μιλούσαν για συνάντηση το μεσημέρι της Δευτέρας, ωστόσο τελικώς αυτή πήρε μετάθεση κατά μία μέρα και… παραμονές του Δ.Σ. της Λίγκας για τις αλλαγές μες στην χρονιά και την προκήρυξη του πρωταθλήματος.

Στόχος των τεσσάρων είναι ένα συμβόλαιο με τις λιγότερες δυνατές οικονομικές απώλειες. Πρόθεση της NOVA παραμένει ένα συμβόλαιο που δεν θα είναι δυσβάσταχτο οικονομικά και που θα λειτουργεί αποδοτικά για εκείνη και μαζί και με τις αλλαγές και όσα έχει ζητήσει να γίνουν για την Super League τη νέα χρονιά. Ανεπισήμως και από τις πηγές που υπάρχουν προκύπτει πως το κλίμα έχει βελτιωθεί, ότι οι ενδείξεις πλέον είναι σαφώς και πιο θετικές και ότι μπορούμε να οδηγηθούμε σε ανατροπή δεδομένων και συμφωνία για τουλάχιστον τον επόμενο χρόνο. Περισσότερα βέβαια θα φανούν στην συνάντηση της Τρίτης.