Επενδυτικό ενδιαφέρον για Πανσερραϊκό

85

Ο Λευτέρης Ανδρέου ήταν έτσι κι αλλιώς αποστασιοποιημένος. Ο Χρήστος Κοράκης κουράστηκε οικονομικά.

Είναι ακόμη όμως μεγαλομέτοχοι. Αλλωστε, έβαλαν λεφτά την ύστατη στιγμή, όπως μεταφέρθηκε μέσω της «Μ», κράτησαν όρθια την ομάδα, γιατί δεν θα έπαιζε στη Football League, κι έτσι η ΠΑΕ Πανσερραϊκός εδώ και μέρες έχει μπει στη διαδικασία πώλησης.

Οι ενδιαφερόμενοι για την ώρα τουλάχιστον είναι δύο. Μπορεί να γίνουν και τρεις. Ωστόσο, κατά τα φαινόμενα και με βάση τις συνθήκες, που έχουν δημιουργηθεί προτεραιότητα δίνεται στην πλευρά του Γιάννη Γεωργιόπουλου.

Η «Μ» το είχε καταγράψει για τη συνάντηση στην Αθήνα, αλλά και για τις μέρες συζητήσεων. Βέβαια, είχε καταγραφεί και η πρώτη αντίδραση των ανθρώπων της ΠΑΕ από την πρώτη κιόλας συνάντηση.

Ηταν αρνητική. Κι όμως. Υπήρξε εντέλει αλλαγή δεδομένων. «Ισως την Πέμπτη (σ.σ. αύριο) να έχουμε κλείσει θετικά», σχολίασε χθες στην ΕΡΑ Σερρών ο Κοράκης για το θέμα Γεωργιόπουλου. Το ίδιο έλεγε χθες και ο Ανδρέου.

Εγγυητική τραπέζης

Τα χρέη της ΠΑΕ δεν είναι πολλά. Εχει καταγραφεί. Είναι της τάξης των 200.000-250.000 ευρώ. «Υπάρχει και μία εγγυητική 30.000 ευρώ, υπάρχει ο Κυριάκος Γιαξής, που μπορεί να δημιουργήσει υπεραξία, μπορεί να υπάρξει και επιχορήγηση. Αν θέλει κάποιος να βάλει χρήματα στην ομάδα και είναι σοβαρός επιχειρηματίας δεν θα σκεφτεί τις 100.000 ευρώ», τονίζει ο Κοράκης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Γεωργιόπουλος θα καταθέσει αύριο εγγυητική τραπέζης. Εχουν γίνει ήδη δύο συναντήσεις. Αύριο, είναι η καθοριστική συζήτηση.

Από τη μία οι Ανδρέου και Κοράκης και από την άλλη ο Γεωργιόπουλος με τον Καζία (πρώην γυμναστής του Πανσερραϊκού). Εχουν γίνει επίσης και επαφές μεταξύ των λογιστών. Αν δεν προκύψει συμφωνία; Θα πάνε με την άλλη ή τις άλλες περιπτώσεις.

«Λίγες ημέρες αργότερα ήρθε ο Σωτήρης Κωνσταντινίδης ως συνδετικός κρίκος των Χατζηιωάννου και Ζελελίδη, που εκπροσωπούν τον επιχειρηματία για τον οποίον δεν γνωρίζω περισσότερα στοιχεία, αλλά οι δύο δικηγόροι είναι άτομα γνωστά στην κοινωνία, εμπιστοσύνης και αυτοί μου εξέφρασαν ενδιαφέρον. Είναι άνθρωποι του ποδοσφαίρου και δεν με νοιάζει ποιον εκπροσωπούν», υποστήριξε ο Κοράκης.

Προσφυγές και
συμβιβαστική λύση!

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες οι Σάκης Κανούλας και Αλέξανδρος Παπατζίκος, πρώην παίκτες της ομάδας από το περσινό ρόστερ, έχουν καταθέσει προσφυγές κατά της ΠΑΕ για οφειλές. Ωστόσο, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο Κανούλας έκανε συζήτηση τηλεφωνική με ανθρώπους της ΠΑΕ και προέκυψε συμβιβαστική λύση, που μένει να γίνει και εγγράφως για να αποσύρει την προσφυγή. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και με την περίπτωση του Παπατζίκου. Τα «λιοντάρια» υποστηρίζουν ότι θα βρουν λύση και δεν θα υπάρξει πρόβλημα με τα χρήματα των δύο πρώην παικτών.

Λύση από Μέγκλα,
επιστροφή Φουσού

Υπάρχουν κι άλλα θέματα. Ο Φουσού για παράδειγμα επέστρεψε. Από χθες είναι στις Σέρρες. Σήμερα θα κάνει την πρώτη του προπόνηση. Ο Δεμένικος έκανε χθες την πρώτη προπόνηση. Σήμερα είναι το φιλικό με τον Απόλλωνα στο Παραλιμνίο, ενώ ο Μέγκλας ανέλαβε να ετοιμάσει γήπεδο στο Μητρούσι για να κάνει η ομάδα προπόνηση. Φυσικά, υπάρχει και το θέμα της ενίσχυσης (φορ, δεξί μπακ, εξτρέμ).

πηγή:Metrosport