«Επενδύει στη Βραζιλία ο Σαββίδης»

Με το ενδιαφέρον του Ιβάν Σαββίδη για την Φορταλέζα ασχολούνται Βραζιλιάνικα μέσα, που φέρνουν στο φως της δημοσιότητας νέες πληροφορίες.

Όπως αναφέρουν στην χώρα του καφέ, ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ είναι διατεθειμένος να επενδύσει στον τουρισμό της χώρας, και όχι μόνο στο ποδόσφαιρο. «Δε μπορώ να αποφασίσω εγώ την πώληση της ομάδας. Αυτό θα έπρεπε να αλλάξει από τον κανονισμό του Δ.Σ. Αυτό που θα ήταν πιο βιώσιμο και άμεσο θα ήταν κάποια χορηγία ή συνεταιρισμός», δήλωσε ο πρόεδρος της Φορταλέζα.

Παράλληλα, στο κείμενο φιλοξενούνται δηλώσεις του ατζέντη Λέο Κορνατσίνι, ο οποίος αναφέρει: «Ανέθεσαν μία έρευνα που έδειξε τη Φορταλέζα ως την ομάδα με τη μεγαλύτερη δυνατότητα να είναι αυτό-βιώσιμη.

Η σκέψη είναι να υπάρξουν επενδύσεις και σε άλλες περιοχές της χώρας. Το ιδανικό είναι ότι προχωράει για το πρότζεκτ της απόκτησης ενός συλλόγου. Ο Σαββίδης είναι παθιασμένος για το ποδόσφαιρο και καταλαβαίνει ότι το να έχει μια ομάδα θα είναι καλό και για άλλες επιχειρήσεις. Δεν είναι όμως μόνο αυτό, έχει την ιδέα να έχει ένα σύλλογο-δορυφόρο».