Επιβεβαιώνει ο Αναστασιάδης για Λάρισα!

341

Τις τελευταίες ώρες είδαν το φως της δημοσιότητας δημοσιεύματα που ήθελαν την διοίκηση της Λάρισας να έχει έρθει σε επαφή με τον Άγγελο Αναστασιάδη, προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας των δύο πλευρών.

Μάλιστα, ο πρόεδρος των “βυσσινί”, Αλέξης Κούγιας “φωτογράφησε” εμμέσως τον κ. Αναστασιάδη στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε το μεσημέρι της Δευτέρας (06/06), λέγοντας χαρακτηριστικά πως: “Προσπαθώ και θέλω να πετύχω να πάρω έναν μεγάλο Έλληνα προπονητή. Αν δεν το καταφέρω αυτό θα προσφύγω σε τέσσερις προπονητές. Ο ένας μάλιστα ήρθε χθες στη Θεσσαλονίκη και μιλήσαμε. Ο μεγάλος μου στόχος όμως είναι ένας μεγάλος προπονητής που έχει παρουσία σε μεγάλες ομάδες”.

Το Contra.gr επικοινώνησε με τον Έλληνα προπονητή, ο οποίος επιβεβαίωσε τις επαφές με τη διοίκηση της ΑΕΛ, αλλά αποκάλυψε πως -μέχρι στιγμής- δεν έχει υπάρξει συμφωνία.

“Έχουν γίνει κάποιες επαφές, αλλά, προς το παρόν, δεν υπάρχει συμφωνία. Όταν υπάρξει θα ενημερωθείτε άμεσα”, ήταν το σχόλιο του έμπειρου τεχνικού.

Θυμίζουμε πως ο κ. Αναστασιάδης είναι ανενεργός τον τελευταίο 1,5 χρόνο, ύστερα από την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ. Όμως, απ’ ότι φαίνεται, η πρόκληση της ΑΕΛ που επέστρεψε στη Super League, δεν τον αφήνει αδιάφορο.