Επισήμως τον στηρίζει

20

Ανακοίνωση στήριξης του Άκη Μάντζιου εξέδωσε η ΠΑΕ Πανθρακικός, θέλοντας να βάλει τέλος στα σενάρια αμφισβήτησης του Έλληνα τεχνικού. Συνήθως βέβαια τέτοιες ανακοινώσεις από τις ΠΑΕ αποτελούν προάγγελο «διαζυγίων».

Μένει λοιπόν να δούμε στην πράξη αν πράγματι ο Πανθρακικός θα στηρίξει τον προπονητή του ή αν στο επόμενο ατυχές αποτέλεσμα θα αναιρέσει τα γραφόμενά της συγκεκριμένης ανακοίνωσης.

Αυτή αναφέρει:

«Όσο κι αν προσπαθείς να σωπάσεις, τελικά η αγανάκτηση δεν στο επιτρέπει…

Συγχαρητήρια στους δαιμόνιους ρεπόρτερ και αθλητικογράφους τοπικούς και μη, που από ότι φαίνεται ξέρουν περισσότερα κι από εμάς τους ίδιους.

Τελικά ποιον θα πάρουμε με ποιον τα βρήκαμε και ποιος μας απέρριψε;;; στο τέλος μπερδευτήκαμε κι ίδιοι… (Ας μας συγχωρήσουν οι προπονητές των οποίων τα ονόματα ακούστηκαν τις τελευταίες μέρες με την  διαβεβαίωση πως τίποτε δεν βγήκε από εμάς αλλά είναι προϊόντα φαντασίας).

Η ονοματολογία είναι μεγάλη, αλλά η απάντηση και η μονή αλήθεια είναι μια: εκτίθεστε και θα συνεχίσετε εάν δεν σταματήσετε.

Η ομάδα έχει Διοίκηση,  που έχει επιλέξει προπονητή, έχει παίχτες και πάνω από όλα έχει εμπιστοσύνη σε όλους. Υπάρχει κλίμα οικογένειας που δεν κλονίστηκε και δεν θα κλονιστεί ποτέ γιατί άπλα δεν θα το επιτρέψουμε, όσο κι αν θέλουν κάποιοι να το αλλάξουν ή το αμφισβητούν. Αν κι εφόσον αποφασίσουμε να αλλάξουμε το οτιδήποτε θα το μάθατε, γιατί άπλα εμείς θα το ανακοινώσουμε».