Επιστολή της Λάρισας στη Λίγκα

30

Η ΠΑΕ ΑΕΛ έστειλε επιστολή προς την Superleague δηλώνοντας την εναντίωση της στο θέμα με τις ομάδες που θα υποβιβαστούν (τρεις απευθείας και μπαράζ με τη Football League για ακόμη μία θέση), ενώ τονίζει ότι η σύμβαση των επτά ομάδων με την ΕΡΤ είναι πολύ σημαντικό ζήτημα για να υπογράφει διά περιφοράς το σχετικό πρακτικό.

Αναλυτικά η επιστολή των «βυσσινί»:

Προς :  SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ

Αξιότιμοι Κύριοι,

Ζητήθηκε χθες μέσω email από τη εταιρεία μας να υπογράψει ένα πρακτικό δια περιφοράς που αφορά την υπογραφή συμβάσεως των 7 ομάδων με την ΕΡΤ.

Σας απαντούμε ότι το θέμα αυτό είναι πολύ σοβαρό για να υπογραφεί δια περιφοράς, όπως πολύ σοβαρό είναι και το θέμα της απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου.

Όπως γνωρίζετε η εταιρεία μας υπέκυψε στις πιέσεις των ομάδων που δεν είχαν τηλεοπτικό συμβόλαιο, αλλά και σε δεσμεύσεις κορυφαίων πολιτικών προσώπων προς όλες τις ομάδες της Super League και δεχτήκαμε τη μείωση των ομάδων από 16 σε 14 για τη σεζόν 2019-2020 με μόνη προϋπόθεση, ΧΩΡΙΣ ΑΣΤΕΡΙΣΚΟΥΣ, τον απευθείας υποβιβασμό 3 μόνο ομάδων και τη διακινδύνευση είτε με μπαράζ είτε χωρίς μπαράζ ουδεμίας άλλης ομάδος.

Ήδη αυτή η μοναδική προϋπόθεση για τη θετική μας ψήφο έχει καταρρεύσει και επομένως ανακύπτει σοβαρό θέμα όσον αφορά το πόσες ομάδες θα υποβιβαστούν και το πόσες θα είναι οι ομάδες τη σεζόν 2019-2020.