Επιστρέφει στο Στάδιο ο Ηρακλής

24

Προς εκτόνωση οδηγείται η κρίση στις σχέσεις του Ηρακλή με τη διοίκηση του Καυτανζογλείου, καθώς μετά τη χθεσινή συνάντηση των δύο πλευρών, μπήκε το… νερό στο αυλάκι…

Οι κυανόλευκοι να δώσουν μια προκαταβολή στο Στάδιο για τα 120.000 ευρώ, που οφείλουν και τα υπόλοιπα θα τα πληρώσουν σε δόσεις. Έτσι θα χρησιμοποιήσουν κανονικά και φέτος το Καυτανζόγλειο, καθώς τα περί Ευκαρπίας ήταν στο πλαίσιο της τακτικής, που ακολούθησε η ΠΑΕ…

Για το θέμα μίλησε στον Arena FM, ο διευθυντής του Σταδίου, Πέτρος Πετρίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων, είπε τα εξής :

Για την οφειλή του Ηρακλή : «Δεν είναι 120.000 χιλ. ευρώ τον χρόνο. Είναι για δύο αγωνιστικές περιόδους αυτά. Με την ΠΑΕ Ηρακλής δεν συζητάμε για τα παλιά αλλά για την τελευταία δεκαετία. Μέχρι το 2012 πλήρωσε η διοίκηση που υπήρχε. Κατά καιρούς έδιναν ορισμένα λεφτά αλλιώς θα ήταν περισσότερα. Το γήπεδο κοστίζει στον Ηρακλή γύρω στα 70.000 – 80.000 χιλ. ευρώ. Παίζει τους αγώνες και δίνουμε και μια προπόνηση την βδομάδα».

Για το πώς θα επιβιώσει το γήπεδο αν φύγει ο Ηρακλής: «Εγώ έχω ένα προϋπολογισμό της τά-ξης του 1.300.000. Αν δεν θέλει ο Ηρακλής μπορεί να έρθει κάποια άλλη ομάδα και υπάρχει ο στί-βος. Ο πρόεδρος όμως ήταν ξεκάθαρος πως θέλει τον Ηρακλή στο στάδιο».

Για το αν έχει υπάρξει πρόταση από τον ΠΑΟΚ:
«Μέχρι το 2012 πλήρωσε η διοίκηση που υ-πήρχε. Κατά καιρούς έδιναν ορισμένα λεφτά αλλιώς θα ήταν περισσότερα. Το γήπεδο κοστίζει στον Ηρακλή γύρω στα 70.000 – 80.000 χιλ. ευρώ. Παίζει τους αγώνες και δίνουμε και μια προπόνηση την βδομάδα. Δεν υπάρχει πρόταση. Ο ΠΑΟΚ έκανε μόνο δύο προπονήσεις πέρυσι, τίποτε άλλο. Το ζήτησε και η Σάλκε και η Μπενφίκα. Όποιες ομάδες έρχονται ζητάνε το γήπεδο. Δεν υπάρχει καμιά σχέση με καμιά άλλη ομάδα. Έχουμε φιλοξενήσει κατά καιρούς άλλες ομάδες. Δεν έπαιζε η Δόξα Δράμας με την Καλαμαριά; Το συμφωνητικό όμως του Ηρακλή του δίνει προτεραιότητα».

Για το αν μπορεί το στάδιο να φιλοξενήσει πάνω από μια ομάδες:
«Εμείς σαν στάδιο μπορούμε ναι. Το θέμα είναι το τι θέλουν και οι δύο. Ο ένας δεν έχει δείξει κανένα ενδιαφέρον. Εφόσον μπο-ρούμε όμως ως στάδιο πρέπει να βάζουμε όποιες ομάδες θέλουν εφόσον μπορούμε. Το έχουμε κά-νει κατά καιρούς».

Για την επόμενη κίνηση στις σχέσεις με τον Ηρακλή: «Πλέον έχουμε μπει σε άλλο επίπεδο επι-κοινωνιακό. Θα μιλάνε και οι δύο και θα βρεθεί λύση. Δεν θέλω να μιλάω για οικονομικά θέματα. Ο κ. Παπαθανασάκης είπε θα μιλάω με εσάς και θα βρεθεί η λύση».

Για το πότε θα χρειαστεί το γήπεδο ο Ηρακλής: «Λογικά κοντά στο τέλος του Αυγούστου. Στις 6 Σεπτεμβρίου είπαν πως θα γίνει ένα φιλικό. Λογικά θα φέρουν μια καλή ομάδα. Εγώ δεν μπορώ να πάρω αποφάσεις. Έχω μια επιτροπή που με ελέγχει. Εγώ καθορίζω τις υποχρεώσεις τους σταδίου. Αν θα πρέπει να παίζει αυτός ή ο άλλος, ότι μου λέει η διοίκηση το ακολουθώ. Η ευχή μου είναι να τελειώσει το θέμα γιατί είναι γνωστά τα αισθήματα μου».