Επιστροφή με προβλήματα

24

Απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Άρη, που επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά από μια εβδομάδα.

Σε ό,τι αφορά στα νέα από το «μέτωπο» των τραυματιών, τόσο ο Μπάμπης Παυλίδης (ξεκίνησε το τρέξιμο) όσο και ο Νίκος Γεωργιάδης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε σήμερα και ο Αλέξης Καλογέρης, ο οποίος έχει ένα χτύπημα στη γάμπα, «σουβενίρ» από το παιχνίδι με τον Έβρο Σουφλίου. Ο 29χρονος μέσος αναμένεται να προφυλαχτεί από το φιλικό της Τετάρτης (30/12, 15:30) με τον Αγροτικό Αστέρα στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Να σημειωθεί ότι από τη σημερινή προπόνηση απουσίαζαν οι Ραούλ Μπράβο και Σέρχιο Κόκε. Στους δύο Ισπανούς ποδοσφαιριστές δόθηκε επιπλέον άδεια για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους αντίστοιχα.

Για αύριο, Τρίτη, υπάρχει προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου», ενώ το πρωί οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα περάσουν κατά γκρουπ από αιματολογικές και εργομετρικές εξετάσεις.

Τα εισιτήρια για το φιλικό με τον Αγροτικό Αστέρα

Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του ΑΡΗ υπενθυμίζει ότι έχουν τεθεί σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του φιλικού αγώνα με την ομάδα του Ευόσμου.

Τα εισιτήρια κοστίζουν 5 ευρώ (γενική είσοδος) και τα έσοδα θα δοθούν στο Νίκο Κυζερίδη.

Τα εισιτήρια θα διατίθενται μέχρι και αύριο, Τρίτη (29/12), από τα γραφεία του Ποδοσφαιρικού Τμήματος (10:00-16:30), ενώ μεθαύριο, την ημέρα του φιλικού, θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του γηπέδου.