Επιστροφή στις νίκες για τον «Γηραιό»

75

Μεγάλη νίκη για τον Ηρακλή, που μετά την ήττα στο Λαγκαδά, επικράτησε του Άρη Παλαιοχωρίου με 3-1 στο Καυτανζόγλειο και μείωσε τη διαφορά στους δύο βαθμούς από την κορυφή.

Η ομάδα της Χαλκιδικής αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμη δεν έχει κάνει το ρεπό της, οπότε οι κυανόλευκοι κάνοντας το απόλυτο ως το τέλος του πρώτου γύρου θα αναρριχηθούν στην κορυφή.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 4′ με τον Κωτάκη, η απάντηση όμως ήταν άμεση: Σρτο 12′ ο Ρόβας έκανε το 1-1 και στο 35′ ο Πτηνόπουλος έκανε το 2-1. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Ρόβας στο 70′. Οι φιλοξενούμενοι αγωνίζονται με δέκα παίκτες από το 30′ λόγω αποβολής του Παλαυράκη, ενώ στο 66′ την κόκκινη κάρτα αντίκρισε και ο Καρλόπουλος.

Οι συνθέσεις:

ΗΡΑΚΛΗΣ: Βοσνιάδης, Καραντασιάδης, Καστριτσέας, Κυριακίδης, Ρεβυθόπουλος, Αθανασίου Α., Αθανασίου Π. (90′ Ανδρεάκος), Ρόβας (76′ Μούδιος), Πτηνόπουλος, Υφαντίδης (56′ Σαββελίδης), Παπαδόπουλος.
ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ: Παλαβράκης, Τσιντογιάννης, Αποστολάς, Ταΐρης, Κουκουρώνας, Αποστόλου, Κωτάκης, Κουκουλέκης, Σαμπιασβίλι, Καρλόπουλος, Σιμόνι