Επτά απουσίες για Ηρακλή!

53

Ο Ηρακλής ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την τελευταία αγωνιστική υποχρέωση της σεζόν με τον Παναιτωλικό με τον Νίκο Παπαδόπουλο να μετράει επτά απουσίες για τον συγκεκριμένο αγώνα. 

Αναλυτικά από την επίσημη ενημέρωση των «Κυανολεύκων»:

Με την προπόνηση που τελείωσε πριν από λίγη ώρα στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ηρακλή ενόψει του αυριανού αγώνα με αντίπαλο τον Παναιτωλικό στο Καυτανζόγλειο Στάδιο, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague Ελλάδα.
Το πρόγραμμα αναλώθηκε σε ασκήσεις επιθετικής τακτικής, με τα προβλήματα για την ομάδα μας να είναι και πάλι αρκετά, καθώς δεν θα αγωνιστούν οι τιμωρημένοι Μπουκουβάλας και Ιντζόγλου, όπως επίσης και οι Λουκίνας, Λάζαρ, Χουάντερσον, Μπαρτολίνι και Μπουλούτ.
Αμέσως μετά τη λήξη της προπόνησης, ο Νίκος Παπαδόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή του αυριανού αγώνα, η οποία αποτελείται από 18 παίκτες, που είναι οι εξής:
Γιαννίκογλου, Περνίς, Καρασαλίδης, Ζιαμπάρης, Σαραμαντάς, Τσότρας, Στάμου, Καραγκούνης, Πουρτουλίδης, Κυριακίδης, Λεοζίνιο, Μοντέιρο, Περόνε, Πασάς, Κάσσος, Τσιλιανίδης, Αμαραντίδης, Βέλλιος.