Ερωτηματικά πριν το ντέρμπι ΠΑΟΚ

113
SUPERLEAGUE / ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ - ÁÑÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ËÅÙÍÉÄÁÓ ÌÐÁÊÏËÁÓ / MOTION TEAM)

Αγωνία επικρατεί στις τάξεις του Άρη καθώς οι μέρες περνούν και οι κιτρινόμαυροι θέλουν να εμφανιστούν «πάνοπλοι» στο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ.

Οι περιπτώσεις τραυματισμών των «ενδεκαδάτων» Κουέστα και Βέλεθ, κορυφώνουν την αγωνία του Πάκο Ερέρα που θα περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή ώστε να τους συμπεριλάβει στην αποστολή για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ο πορτιέρε του Άρη υπέστη κάταγμα στο δάχτυλο του ποδιού με αποτέλεσμα να βάλει νάρθηκα, τον οποίο θα βγάλει την προσεχή Δευτέρα (15/10) και θα δοκιμάσει να προπονηθεί, ώστε να οριστικοποιήσει την συμμετοχή του.

Απ’ την άλλη μεριά ο Φραν Βέλεθ ταλαιπωρείται από θλάση στους οπίσθιους μηρούς, αναμένεται να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη την Τρίτη (16/10) για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας αλλά και για να ξεκαθαρίσει το αν θα βρίσκεται στη διάθεση του Πάκο Ερέρα για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός τις τελευταίες ημέρες, κατόπιν ειδικής άδειας που πήρε από τις τάξεις του Άρη ταξίδεψε στην Ισπανία προκειμένου να τακτοποιήσει διάφορες προσωπικές του υποθέσεις αλλά και για να επισκεφθεί τον προσωπικό του γιατρό.