«Ετοιμοπόλεμοι για τους τελικούς»

22

Ο πρώτος σκόρερ του Ηρακλή Χρήστος Ρόβας μίλησε στο Metropolis με αφωρμή τις διακοπές του Πάσχα ενώ παράλληλα μίλησε για τη συνέχεια της ομάδας ενόψει των μπαράζ ανόδου και τέλος αναφέρθηκε στις προσωπικές επιδόσεις του όπως και για τον Τάσο Κατσαμπή.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Αρχικά να ευχηθώ καλές γιορτές και καλή ανάσταση. Το κλίμα στην προπόνηση ήταν εξαιρετικό, κάναμε την τελευταία προπόνηση και φεύγουμε για τις γιορτές.

Για τη διακοπή του Πάσχα: “Σίγουρα είναι μέρες που χρειάζεσαι για να ξεφύγει το μυαλό και να αφιερώσεις λίγες ώρες στους δικούς σου ανθρώπους αλλά στο πίσω μέρος σκεφτόμαστε τους αγώνες μπαράζ”.

Για τη δύσκολη συνέχεια: “Πιστεύω το δύσκολο έγινε μέσα στη γεμάτη χρονιά. Στην αρχή ίσως υπήρχε φόβος μην δεν πετύχουμε το στόχο μας όμως τα πράγματα άλλαξαν και η ομάδα είναι ετοιμοπόλεμη για να αντιμετωπίσει τους “τελικούς” που απομένουν.

Για τον προπονητή: “Ο Κύριος Μπαξεβάνης είναι εξαιρετικός άνθρωπος και μας βοηθάει πάρα πολύ. Έχουμε το στόχο μας και όλοι μαζί θέλουμε να πετύχουμε την άνοδο. Παίζαμε κάθε Κυριακή για “θάνατο-τελικό” αλλά τα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά”.

Για τα 30 γκολ που έχει πετύχει: “Είναι πολύ ωραίο να σκοράρεις, είναι μοναδικό κάθε γκολ μένει χαραγμένο στη μνήμη μου είτε έχουν βαθμολογική σημασία είτε είναι για το γόητρο.Δεν έχω ξαναπετύχει άλλη χρονιά τόσα γκολ.

 

Για τον Τάσο Κατσαμπή: “Ο Τάσος είναι πολυτέλεια για εμάς, είναι άνθρωπος που έχει όλο το πακέτο, είναι αυστηρός μερικές φορές αλλά είναι πάντα δίπλα μας. Είναι ξεχωριστός που έχει καταφέρει τόσα πολλά πράγματα μέσα από το χαρακτήρα του. Μου κάνει συνέχεια χαβαλέ όταν σκοράρω και μάλιστα όταν δεν σκόραρα μου έλεγε να μην αγχώνομαι γιατί τα γκολ θα έρθουν μόνα τους, όπως και έγινε”.