Ευαισθησίες… επιλεκτικές

79

Μετά την… Σκουτεριάδα και την κατάκτηση κυπέλλου από τον ΠΑΟΚ, σε τελικό με ξένους διαιτητές, το επόμενο έργο είναι τα χτυπήματα στην ΕΠΟ, με προφανή σκοπό την αποδόμηση του Βαγγέλη Γραμμένου.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας δεν είναι αρεστός σε κάποιες κατευθύνσεις, προφανώς γιατί δεν είναι ελεγχόμενος κι έτσι είναι σε εξέλιξη η προσπάθεια να τον “ροκανίσουν”, με την ελπίδα πως θα καταφέρουν να τον οδηγήσουν στην έξοδο.

Μετά τον τελικό άρχισαν οι πληροφορίες για εισαγγελικές παρεμβάσεις και πειθαρχικές διώξεις για τα μέτρα ασφαλείας του τελικού.

Μάλιστα, υιοθετώντας τη… ρητορική του Ολυμπιακού, τίθεται και θέμα παρατηρητών, επειδή δεν κατέγραψαν -λέει- τα όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ και σύμφωνα με τις ίδιες πηγές θα κληθούν από τον πρόεδρο της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ, Αλκιβιάδη Φερεσίδη.

Αν το όνομα θυμίζει κάτι, είναι ο πρόεδρος της επιτροπής, που μηδένισε τον Αστέρα Βλαχιώτη στο παιχνίδι με την Αχαϊκή, επειδή ναι μεν ο προπονητής του ξυλοκοπήθηκε και πήγε στο νοσοκομείο, αλλά δεν αναφέρεται πουθενά ότι απαιτείται προπονητής για να γίνει παιχνίδι!

Μ΄ αυτά και μ΄ αυτά, αυτοί που ασχολούνται με όλα αυτά τα σενάρια, δεν έχουν χρόνο να ασχοληθούν με την υπόθεση Χριστοδουλόπουλου, που δήλωσε χθες το βράδυ ότι απειλήθηκε για να υπογράψει νέο συμβόλαιο!