Ευθεία επίθεση σε Σούντγκρεν λόγω… Άρη!

Μόνο «βελούδινο» δεν ήταν το  διαζύγιο του Ντάνιελ Σουντγκρεν με την ΑΙΚ, αφού ο σουηδικός σύλλογος εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ουσιαστικά στρέφεται κατά του πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας, που έρχεται την Κυριακή στην Ελλάδα για τον Άρη.

Αναλυτικά, τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση: 

Η AIK έχει αποφασίσει, με άμεση ισχύ, την αποχώρηση του Ντάνιελ Σούντγκρεν κατά το υπόλοιπο της τρέχουσας συμφωνίας μεταξύ των δύο μεριών.

Το ιστορικό της απόφασης έχει να κάνει με μια σειρά γεγονότων, αρχής γενομένης με το ότι ο Ντάνιελ δήλωσε σαφώς στον σύλλογο ότι δεν επιθυμεί να είναι στην αποστολή για τον αγώνα με την Αραράτ στην Αρμενία, στον πρώτο γύρο προκριματικών του Champions League 2019/20. Επιπλέον, ο Ντάνιελ επέλεξε να δηλώσει άρρωστος λίγες ημέρες πριν την αναχώρησή της ομάδας στην Αρμενία με τρόπο που δεν ακολουθεί τις συνήθειες που έχει η ΑΙΚ για ειδοποίηση ασθένειας.

Ο Ντάνιελ δεν μπήκε στην αποστολή των 18 ατόμων για τον αγώνα εναντίον της Αραράτ, καθώς ως συνέπεια δεν θα μπορούσε να παίξει με τον νέο ελληνικό σύλλογο του, στο Europa League. Η συμφωνία που υπογράφηκε με τoν Άρη για την ενσωμάτωση του Σούντγκρεν είναι στις 18 Ιουλίου 2019, αλλά θα ολοκληρωθεί.

«Αισθανόμαστε μια τεράστια απογοήτευση για το πώς ο Ντάνιελ χειρίστηκε το συμφωνημένο του τέλος στην AIK. Έιχε μια φανταστική καριέρα στην AIK και το ότι χωρίζουμε με αυτόν τον τρόπο είναι εξαιρετικά λυπηρό», δήλωσε ο αθλητικός διεθυντής της ΑΙΚ, Μπιορν Γουέστρομ.