Ευχάριστα για Πέλκα-Κάνιας!

51

Κανονικά προπονήθηκαν οι Χοσέ Κάνιας και Δημήτρης Πέλκας που απουσίασαν από την χθεσινή προπόνηση, ενώ ο Ράσβαν Λουτσέσκου είδε και τους Λέοβατς, Μυστακίδη να ακολουθούν μέρος του προγράμματος. 

Από αύριο αναμένεται να μπει μερικώς στο πρόγραμμα της ομάδας και ο Μαουρίσιο.

Αναλυτικά από το paokfc.gr:

O Ράζβαν Λουτσέσκου βλέπει σταδιακά τα ονόματα στο απουσιολόγιο να μειώνονται και προετοιμάζει μαζί με τους συνεργάτες του, τους παίκτες για την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας.

Την Τρίτη (14.11) η προπόνηση ήταν αφιερωμένη στον τομέα της τακτικής, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε και στην κυκλοφορία της μπάλας μέσα από διάφορες ασκήσεις.Στο πρόγραμμα συμμετείχαν κανονικά οι Δημήτρης Πέλκας και Χοσέ Κάνιας , που ξεπέρασαν τα προβλήματά τους. Ο Μάριν Λέοβατς ολοκλήρωσε το μισό πρόγραμμα και στην συνέχεια έκανε θεραπεία για να ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί από χτύπημα στο γόνατο.Ο Γιάννης Μυστακίδης έβγαλε και αυτός την μισή προπόνηση μαζί με την υπόλοιπη ομάδα και στην συνέχεια ακολούθησε πρόγραμμα επανένταξης, ενώ τέλος ο Μαουρίσιο , αναμένεται να μπει μαζί με την υπόλοιπη ομάδα από αύριο.Την Τετάρτη (15.11) η ομάδα θα προπονηθεί στο Αθλητικό Κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην Νέα Μεσημβρία στις 17:00.