Ευχάριστα νέα για Κρέσπο

32

Θετικά είναι τα μηνύματα από την κατάσταση του Χοσέ Άνχελ Κρέσπο, ο οποίος για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα κι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα βρίσκεται στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου για τον αγώνα με τη Λάρισα.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ασπρόμαυρη ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Ο αγώνας πλησιάζει κι ο Ράζβαν Λουτσέσκου επικεντρώνει τη δουλειά του στην αναμέτρηση του AEL FC Arena κόντρα στην τοπική ΑΕΛ.

Ο Ρουμάνος τεχνικός δίνει μεγάλη βαρύτητα στην τακτική συμπεριφορά της ομάδας του και φροντίζει να το περνάει στους παίκτες του μέσα από την καθημερινή εξάσκηση στις προπονήσεις.

Την Πέμπτη (28.09) το μεγαλύτερο κομμάτι του προγράμματος αφιερώθηκε στην προσέγγιση του αγώνα του Σαββάτου (30.09) κόντρα σε μια ομάδα που χρειάζεται απεγνωσμένα τους βαθμούς προκειμένου ν’ αντιμετωπίσει τη εσωστρέφεια στην οποία έχει περιέλθει.

Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο προπονήθηκε κανονικά για δεύτερη συνεχόμενη μέρα, ο Ντόριαν Λεβέκ συνέχισε ατομικό πρόγραμμα αυξημένης έντασης κι οΤζάλμα Κάμπος πρόγραμμα αποθεραπείας.

Την Παρασκευή (29.09) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας και στις 18:00 θ’ αναχωρήσει οδικώς για τη Λάρισα.