“Ευχαριστημένος από τους νεαρούς”

Για την μέχρι τώρα προετοιμασία του ΠΑΟΚ, αλλά και τον σχηματισμό που χρησιμοποίησε στην φιλική αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, μίλησε ο Αμπέλ Φερέιρα, που αναφέρθηκε και στην παρουσία των νεαρών ποδοσφαιριστών του Δικεφάλου.

 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

 

«Για εμάς ήταν μια μικρή περίοδος ξεκούρασης, οι παίκτες δεν είχαν τον απαραίτητο χρόνο για να ξεκουραστούν. Ξεκινήσαμε με πολλές φιλοδοξίες, το φιλικό είχε ένταση, είναι αυτό που χρειαζόμαστε, το αντιμετωπίσαμε ως μια ακόμα προπόνηση για να πετύχουμε τον στόχο που θέλουμε.

 

Δεν θα έλεγα ότι είμαι προσκολλημένος σε κάποιο σχηματισμό. Τώρα θεωρώ ότι με βάση τα χαρακτηριστικά των παικτών, αυτός είναι ο καλύτερος σχηματισμός για εμάς (3-4-2-1). Είδαμε όμως, πως για δέκα λεπτά παίξαμε και με τετράδα πίσω, το σημαντικό είναι ότι έχουμε νέους παίκτες με διάθεση να μάθουν και… δίψα για να καθιερωθούν».

 

Αυτή τη στιγμή είμαστε σε αυτή τη διαδικασία, θεωρώ ότι πάει πολύ καλά και θα πάει πολύ καλά μέχρι το τέλος. Ο καθένας στον βαθμό που του αναλογεί θα πρέπει να κάνει το καλύτερο δυνατό, ώστε να έχουμε μια ανταγωνιστική ομάδα για να μπορέσουμε να περάσουμε αυτή τη διαδικασία.

 

Σε κάθε περίπτωση είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον χαρακτήρα που δείχνουν οι νεαροί ποδοσφαιριστές και δείχνουν διάθεση για να πάρουν την ευκαιρία τους και να κερδίσουν την θέση τους στο ρόστερ της ομάδας».