Ευχαριστώ Καρυπίδη σε Λάσκαρη!

96

Ο επικεφαλής του Άρη, Θόδωρος Καρυπίδης, προέβη σε μία δήλωση στο επίσημο σαιτ του ποδοσφαιρικού τμήματος (www.arisfc.gr), προκειμένου να ευχαριστήσει τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ, Νίκο Λάσκαρη για την πολύτιμη συνδρομή της νομικής υπηρεσίας του, με τον Γιώργο Σφυρή στην διαδικασία της εκκαθάρισης. Αναλυτικά: 

«Ως Επικεφαλής του Ποδοσφαιρικού Τμήματος του ΑΡΗ θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, Νίκο Λάσκαρη, για την πολύτιμη συνδρομή της νομικής υπηρεσίας της ΚΑΕ στο θέμα της εκκαθάρισης.

Η αρωγή του διακεκριμένου νομικού της ΚΑΕ, κ. Γιώργου Σφυρή στο πλευρό των κ.κ. Μαστρογιάννη – Γρόλλιου, που χειρίζονται επιτυχώς την υπόθεση από την πρώτη στιγμή, συμβάλει στην αρτιότερη και περαιτέρω –νομική- ενίσχυση της μεγάλης προσπάθειας που κάνουμε για την ολοκλήρωση της εκκαθάρισης το ταχύτερο δυνατό.

Επαναλαμβάνω και πάλι ότι ο ΑΡΗΣ θα συμμετάσχει χωρίς κανένα πρόβλημα τη νέα σεζόν στη Football League και να μην αμφιβάλλει κανείς γι’ αυτό.

Ευχαριστώ και πάλι τον κ. Λάσκαρη για το ενδιαφέρον που δείχνει προσωπικά και για την υποστήριξη της νομικής του υπηρεσίας.

Κανείς Αρειανός δεν περισσεύει. Μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά…»