Ζήτησε ξένους διαιτητές ο Ατρόμητος!

52

Φαίνεται πως, μόνο ευχαριστημένος δεν είναι ο Ατρόμητος, με τους Έλληνες διαιτητές και σύμφωνα με δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, ζήτησε ξένους ρέφερι.

Ο Γιάννης Αγγελόπουλος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis», τόσο για το επερχόμενο ματς με τον Άρη, όσο και για το θέμα των ξένων διαιτητών.

Αναλυτικά τα όσα είπε:
 
Για το παιχνίδι του Ατρόμητου με τον Αρη: «Το παιχνίδι είναι πάρα πολύ σημαντικό, αλλά ακόμα είναι νωρίς και δε θα καθορίσει κάτι όσο αφορά τους στόχους των δύο ομάδων. Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με μία ποιοτική ομάδα, η οποία έχει και έναν νέο προπονητή. Είχαμε αντιμετωπίσει τον κ. Παντελίδη με τον Αστέρα Τρίπολης και ξέρουμε ότι είναι πολύ δουλεμένες οι ομάδες του».
Την ψυχολογία που μπορεί να δώσει η νίκη: «Είναι ένα πραγματικό ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους. Εμείς είμαστε έξι βαθμούς μπροστά από τον Αρη και θέλουμε να αυξήσουμε τη διαφορά μας. Από την άλλη αν νικήσει ο Αρης θα μειώσει τη διαφορά και γι’ αυτό το λόγο είναι πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι».
Την εικόνα του Αρη: «Όπως είπα και πριν ο Αρης είναι πολύ ποιοτικός ιδιαίτερα στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Μετά την έλευση του Παντελίδη ο Αρης άλλαξε το ύφος του παιχνιδιού του και έχει γίνει πιο αποτελεσματικός. Ο δικός μας προπονητής έχει δουλέψει όλη την εβδομάδα για το συγκεκριμένο παιχνίδι και πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε έτοιμοι».
Τους πραγματικούς αντιπάλους του Ατρόμητου: «Ο στόχος μας είναι η είσοδός μας στην πεντάδα, ώστε να εξασφαλίσουμε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Αυτή τη στιγμή εμείς θέλουμε να ξεπεράσουμε στη βαθμολογία ομάδες όπως είναι ο Αρης. Όταν θα έχουμε εξασφαλίσει ένα εισιτήριο για την Ευρώπη, τότε θα κοιτάξουμε και ψηλότερα».
Την έλλειψη ξένου διαιτητή στον προσεχές αγώνα: «Εμείς εκφράζουμε πάντα τις σκέψεις και τα παράπονα μας προς τους αρμόδιους φορείς. Τις προηγούμενες ημέρες ο κ. Σπανός είχε ένα ραντεβού με την ΚΕΔ και τον κ. Περέιρα. Εμείς έχουμε ζητήσει να υπάρχουν ξένοι διαιτητές και στα δικά μας παιχνίδια. Όταν λέμε ότι θέλουμε ένα ανταγωνιστικό Πρωτάθλημα, θα πρέπει να μπαίνουν ξένοι διαιτητές και στους δικούς μας αγώνες, ώστε να υπάρχουν ίσοι όροι για όλες τις ομάδες».
Την πιθανή αποχώρηση του Κάναντι για κάποια άλλη ομάδα: «Ο Κάναντι είναι ένας πραγματικός ποδοσφαιράνθρωπος. Ασχολείται πάρα πολλές ώρες την ημέρα με τον ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Αρχικά είχαμε μαζί του μονοετές συμβόλαιο, ενώ είχαν έρθει προτάσεις κι από άλλες ομάδες. Παρ’ όλα αυτά αποφάσισε να παραμείνει ανανεώνοντας το συμβόλαιό του, καθώς δεν κοιτάει μόνο τα οικονομικά δεδομένα. Τον ενδιαφέρουν κυρίως οι συνθήκες εργασίας αλλά και οι διαπροσωπικές σχέσεις που χτίζει με τους ανθρώπους και τους αθλητές μίας ομάδας. Εμείς έχουμε σαν στόχο να πετύχουμε τους στόχους μας και από εκεί και πέρα θα συζητήσουμε το ενδεχόμενο της παραμονής του Κάναντι. Σε περίπτωση που έρθει κάποια πρόταση από κάποια μεγάλη ελληνική ή ευρωπαϊκή ομάδα, αυτό θα σημαίνει αυτομάτως ότι θα έχουμε πετύχει τους στόχους μας και προφανώς θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τον προπονητή μας».