Ζιαμπάρης: «Είμαστε ευτυχισμένοι»

27

Ο Νίκος Ζιαμπάρης, επέστρεψε μετά από αρκετό καιρό στην βασική ενδεκάδα του Ηρακλή και με δηλώσεις του μετά το τέλος του χθεσινού παιχνιδιού με τον Παναθηναϊκό, τόνισε πως η ομάδα άξιζε τη νίκη, καθώς ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο από το «τριφύλλι».

«Θέλαμε να δώσουμε διπλή χαρά στην ομάδα του Ηρακλή και στον κόσμο μας. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι, θέλαμε πολύ τη νίκη και αυτό φάνηκε και στον αγωνιστικό χώρο, όπου φάνηκε πως ήμασταν καλύτεροι από τον Παναθηναϊκό» τόνισε αρχικά ο κεντρικός αμυντικός του Ημίθεου και σχετικά με το πριμ που θα μοιραστούν οι παίκτες για το τρίποντο πρόσθεσε: «Σίγουρα το πριμ αποτέλεσε για εμάς ένα επιπλέον κίνητρο, αλλά όπως είπα και προηγουμένως θέλαμε οπωσδήποτε τη νίκη, είτε με το πριμ είτε και χωρίς αυτό».

Τέλος σε ερώτηση για το αν ο Ηρακλής πέταξε από χθες ένα μεγάλο άγχος που κουβαλούσε στο πρωτάθλημα είπε: «Δε νιώθω πως έφυγε μεγάλο βάρος. Στα τελευταία παιχνίδια δείξαμε βελτίωση και ήταν θέμα χρόνου να έρθει η νίκη. Είχαμε μείνει αρκετά πίσω στην βαθμολογία και ήταν άδικο αυτό για την προσπάθειά μας. Από εδώ και πέρα πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε έτσι και ακόμα καλύτερα».

πηγή: bluearena.gr