Ζόρια κι… εμφύλιος

O Απόλλων Καλαμαριάς κέρδισε στην Άμφισσα, κι έμεινε ζωντανός στη μάχη για την αποφυγή του απευθείας υποβιβασμού, καθώς ισοβάθμισε με τον Αγροτικό Αστέρα στους 18 βαθμούς…

Τα πράγματα για τους Πόντιους, πάντως, δεν πηγαίνουν και τόσο καλά, τόσο αγωνιστικά, καθώς χθες είχαν τον χάρο με τα μάτια τους από τον καταδικασμένο Φωκικό, όσο και ψυχολογικά.

Η πίεση αρχίσει να μεγάλωσε, οι οπαδοί αρχίσουν να χάνουν την ψυχραιμία τους. Στο παιχνίδι με τον Αιγινιακό υπήρξαν αντιδράσεις, ρίψη αντικειμένων και λαϊκά δικαστήρια έξω από το γήπεδο, χθες στην Άμφισσα οι λιγοστοί που ταξίδεψαν κινήθηκαν προς τον πάγκο της ομάδας τους γύρω στο 80′ κι ενώ παρέμενε το 1-1, ενώ στη φάση του νικητηριου γκολ στο 84′ άνοιξε μέτωπο με το Αλέξη Τσούτση.

Ο 23χρονος σκόρερ του Απόλλωνα έκανε μια χειρονομία προς την πλευρά των οπαδών, που νωρίτερα αποδοκίμαζαν, με αποτέλεσμα να μεγαλώσει η ένταση…

Για τους Πόντιους, βέβαια, το ζητούμενο είναι οι βαθμοί, για να ξεφύγουν από τις τρεις τελευταίες θέσεις, που οδηγούν απευθείας στην Γ΄Εθνική.

Το επόμενο παιχνίδι με τις Σέρρες στην Καλαμαριά είναι κρίσιμο, καθώς με νίκη οι Πόντιοι στέλουν την πίεση στον Αγροτικό Αστέρα, με τον οποίο ισοβαθμούν, και την σερραϊκή ομάδα οριστικά στην Γ΄Εθνική.

Στην συνέχεια ακολουθούν οι αγώνες με Καρδίτσα (εκτός), Ζάκυνθο (εντός), Ηρακλή (εκτός), Λαμία (εκτός) και Αγροτικό Αστέρα (εντός).

Δεν αποκλείεται το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής, να είναι ένας πραγματικός τελικός!