Ζόρια στην Παναχαϊκή του Κατσουράνη

66

Αιχμές για τη διοικητική κατάσταση που επικρατεί στην Παναχαϊκή αφήνουν με ανακοίνωσή τους την Κυριακή (14/10) οι «Nortenos».

Οι οργανωμένοι οπαδοί των Αχαιών κάνουν λόγο για προσωπικές κόντρες και πολιτικές φιλοδοξίες κάποιων μετόχων και προσθέτουν πως αν ισχύουν τα περί αδυναμίας κάλυψης 71.000 ευρώ από την περσινή αύξηση μετοχικού κεφαλαίου τότε άπαντες πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Πριν 2 χρόνια, περίπου, οι οπαδοί και ο φίλαθλος κόσμος, στήριξαν την είσοδο μιας ομάδας ντόπιων επιχειρηματιών στην ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ μας! Στις αρχές, νιώθαμε δικαιωμένοι με την επιλογή μας, θεωρώντας δεδομένο ότι οι εν λόγω επιχειρηματίες γνώριζαν την βαρύτητα και την Ιστορία, της ομάδας που είχαν την τύχη να αναλάβουν. Βαρύγδουπες δηλώσεις για προπονητικά κέντρα, για 5ετή πλανά χρηματοδότησης και ανακατασκευής της Αγυιάς, είναι εύκολο να ανευρεθούν, για όποιον θέλει να φρεσκάρει την μνήμη του. Φτάνοντας στο σήμερα, ένα είναι σίγουρο. Το πλάνο στο ποδοσφαιρικό τμήμα προχώρα με σταθερά βήματα, όπως και στις Ακαδημίες. Είναι το μόνο παρήγορο, μέχρι ώρας. Σοβαρότητα και αποτέλεσμα.

Εκτός του αγωνιστικού, διακρίνεται μια σύγχυση. Προσωπικές κόντρες, πολιτικές φιλοδοξίες κάποιων, που συγκρούονται με τα θέλω άλλων και μια γκρίνια που δεν αφορά την ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ. Κρατήστε τα, για εσάς και αφήστε μακριά την ομάδα από τις Κατινιές σας. Θεωρούμε, ότι είστε σοβαροί άνθρωποι και μπορείτε να συμπεριφερθείτε με ωριμότητα απέναντι στην Πάτρα και στην επένδυσή σας. Επένδυση σημαίνει, ρίχνω χρήμα για να στηθώ όπως πρέπει και μετά απολαμβάνω τους καρπούς της επένδυσής μου. Επένδυση, χωρίς χρήματα δεν γίνεται, κύριοι.

Κάποιοι από τους μέτοχους αφού χρησιμοποίησαν την ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ για ιδίους σκοπούς, έχουν αποσυρθεί. Επειδή κυκλοφορούμε όλοι μας στην ίδια πόλη, ακούγονται μουρμούρες για την οικονομική συνέπεια έναντι τρίτων. Δεν τις υιοθετούμε αλλά είναι άξιο απορίας, πώς δεν μπορούν να καλυφτούν 71.000 ευρώ της περσινής αύξησης και σέρνονται μέχρι σήμερα, ενώ επίκειται νέα Α.Μ.Κ.

Κύριοι, αυτά τα ποσά για ΠΑΕ, είναι αστεία. Εάν, δεν μπορείτε εσείς, οι επιφανείς επιχειρηματίες των Πατρών, να καλύψετε 71.000 ευρώ, ίσως θα πρέπει να αναζητήσετε μια άλλη λύση. Η ανησυχία είναι έντονη στις τάξεις των φιλάθλων και είμαστε σίγουροι ότι το γνωρίζετε. Αναλάβετε, άπαντες, τις ευθύνες σας και προχωρήστε μπροστά. Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ είναι μεγάλο καράβι, με υπερήφανο λαό και απαιτεί σεβασμό!!!

Υ.Γ: Τον δρόμο, σας τον ανοίξαμε εμείς. Και εμείς θα σας τον κλείσουμε».