“Ηγέτης ο Χατσερίδης”

Στον Arena Fm μίλησε ο παίκτης της Λαμίας, Εβγκέν Μπούτνικ, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, Εβγέν Χατσερίδη.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την μεταγραφή του Χατσερίδη τον ΠΑΟΚ και τι παίκτης είναι: «Είναι πολύ ποιοτικός παίκτης. Είναι από τους καλύτερους αμυντικούς της Ουκρανίας, έχει μεγάλη κλάση».

Για το τι θα προσθέσει στην άμυνα του ΠΑΟΚ: «Εφόσον κάνει καλή χρονιά, που θα κάνει, θα δώσει πάρα πολλά. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση, παρά το ύψος του είναι αρκετά γρήγορος, ενώ εξίσου σημαντικό είναι το γεγονός πως χρησιμοποιεί αρκετά καλά και τα δύο πόδια του. Εάν ο ΠΑΟΚ θέλει να προκριθεί στους ομίλους του Champions League, είναι μια μεταγραφή που θα τον βοηθήσει πολύ».

Για το αν θεωρεί πως θα είναι από τους κορυφαίους αμυντικούς του πρωταθλήματος: «Φυσικά και θα είναι. Όπως ήταν ο Τσιγκρίνσκι πέρσι έτσι και φέτος θα είναι ο Χατσερίδης. Φέτος αυτοί οι δύο θα είναι οι καλύτεροι αμυντικοί της Super League. Ο Χατσερίδης έχει το πλεονέκτημα πως είναι και μικρότερος σε ηλικία και είναι πολύ σημαντικό αυτό».

Για το ποιος είναι καλύτερος από τους δύο: «Είναι διαφορετικού τύπου παίκτες. Ο Τσιγκρίνσκι έχει μεγαλύτερη εμπειρία, καθώς έχει παίξει και σε μεγάλες ομάδες, όπως η Μπαρτσελόνα. Είναι καλύτερος στις μακριές πάσες και έχει έξυπνες τοποθετήσεις. Ο Χατσερίδης έχει πολύ δυνατό κορμί και είναι πιο σκληρός. Είναι οι κορυφαίοι στόπερ της Ουκρανίας».

Για το αν θα κάνει καλό δίδυμο με τον Βαρέλα: «Εννοείται, είμαι απόλυτα σίγουρος. Ο Χατσερίδης είναι πιο γρήγορος και πιο δυνατός από τον Βαρέλα. Είναι ηγέτης, έχει μεγάλη προσωπικότητα και θα καθοδηγεί τους συμπαίκτες του μέσα στο γήπεδο. Είναι λιοντάρι, θα το διαπιστώσετε αυτό».