Ηρακλής: Ανανέωσαν Μπαξεβάνος-Κατσαμπής!

46

Την ανανέωση της συνεργασίας του για ακόμη ένα χρόνο με τον Σπύρο Μπαξεβάνο ανακοίνωσε ο Ηρακλής και παράλληλα το ίδιο ισχύει και με τον Τάσο Κατσαμπή.

Στη σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε, γίνεται επίσης κάλεσμα στους φίλους των κυανόλευκων, ώστε να προμηθευτούν άμεσα τις κάρτες διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ποδοσφαιρικού τμήματος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον προπονητή της ομάδας Σπύρο Μπαξεβάνο και για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο, την επέκταση της συνεργασίας για το ίδιο διάστημα με τον γυμναστή Θάνο Κούρτογλου που αναλαμβάνει και χρέη βοηθού προπονητή, καθώς και την συνέχιση της συνεργασίας με τον Γενικό Αρχηγό της ομάδας Τάσο Κατσαμπή.

Επίσης γίνεται γνωστό, πως «έκλεισε» το αθλητικό κέντρο 3-5 πηγάδια όπου θα πραγματοποιηθεί η προετοιμασία της ομάδας για την νέα αγωνιστική περίοδο. Το πρώτο προγραμματισμένο φιλικό παιχνίδι θα γίνει στις 19/8 με αντίπαλο την ομάδα της Ξάνθης.

Τέλος καλούμε τον κόσμο μας να σπεύσει άμεσα να προμηθευτεί κάρτες διαρκείας της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου μίας και αποτελεί την μοναδική πηγή εσόδων επί του παρόντος ώστε να τρέξουν οι αυξημένες υποχρεώσεις της ομάδος».