Ηρακλής: Δύο έφυγαν, δύο φεύγουν

620

Λίγο μετά την ανακοίνωση από το δευτεροβάθμιο όργανο της ΕΠΟ, ότι ο Ηρακλής δεν παίρνει άδεια, άρχισαν και οι αποχωρήσεις παικτών.

Στα… επίσημα, η κυανόλευκη ΠΑΕ ανακοίνωσε τη μη ανανέωση της συνεργασίας της με τους Ρομάνο και Περόνε.

Αναλυτικά: 

“Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της προς τους Εμάνουελ Περόνε και Ντιέγκο Ρομάνο, οι οποίοι συνέβαλαν τα μέγιστα στην ομάδα μας κατά τις δύο τελευταίες ποδοσφαιρικές περιόδους. Οι δύο ποδοσφαιριστές δεν θα συνεχίσουν να αγωνίζονται στον ΗΡΑΚΛΗ τη σεζόν 2016-17. Ο Πρόεδρος, Σπύρος Παπαθανασάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Θεωρώ μεγάλη μου τιμή, όπως το ίδιο πιστεύω πως νιώθουν όλα τα στελέχη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ, που δύο τόσο σημαντικοί παίκτες, οι Ντιέγκο Ρομάνο και Εμάνουελ Περόνε, ήταν μέλη της ομάδας μας. Θα ήθελα να πω και στους δύο, ένα πολύ μεγάλο «ευχαριστώ» για την πολύτιμη συνεισφορά τους και για το γεγονός ότι ο ΗΡΑΚΛΗΣ επέστρεψε και πάλι στη SUPERLEAGUE. Εύχομαι τόσο στους δύο αθλητές, όσο και τις οικογένειές τους, κάθε επιτυχία και ευτυχία στο μέλλον”.

Ωστόσο τον δρόμο των δύο Αργεντινών αναμένεται να ακολουθήσουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές. Ο Νίκος Πουρτουλίδης πολύ δύσκολα θα συνεχίσει στον Ηρακλή, ενώ θεωρείται δεδομένο πως δεν πρόκειται να ανανεωθεί ούτε το συμβόλαιο του Λάζαρ.