Ηρακλής: Η ώρα της πρώτης συνάντησης

Από σήμερα, Κυριακή, αναμένεται η… «φιλολογία» να παραχωρήσει τη θέση της στην ουσία της υπόθεσης, η οποία έχει να κάνει με την εκδηλωμένη πρόθεση της «κυανόλευκης» πλευράς για εταιρική μεταβολή, μέσω του φορολογικού status του Βόλου ΝΠΣ.

Ο Τομ Παπαδόπουλος και ο Στάθης Καραντώνης, εντός του χρονικού πλαισίου της σημερινής μέρας, αναμένεται να συναντηθούν με τον Αχιλλέα Μπέο και να εξετάσουν – για πρώτη φορά από κοντά – το «καυτό» θέμα.

Ο δήμαρχος Βόλου, μέσω των πιο πρόσφατων δημόσιων τοποθετήσεών του, είχε… υποσχεθεί ότι… θα δει «για έναν καφέ» τον μεγαλομέτοχο του Ηρακλή, όμως είναι βέβαιο ότι από την πρώτη συνάντηση θα αρχίσει να διαφαίνεται αν υπάρχουν ρεαλιστικές προοπτικές για συμφωνία ή αν η συγκρατημένη αισιοδοξία της «κυανόλευκης» διοίκησης θα αποδειχθεί πλήρως αδικαιολόγητη.

Κανείς στον Ηρακλή δεν αναμένει από την πρώτη επαφή των δύο πλευρών ουσιαστικό και τελικό αποτέλεσμα, αλλά – τουλάχιστον – αναμένεται να προκύψει μία συγκεκριμένη αίσθηση, σχετικά με την πορεία των πραγμάτων, την ίδια ώρα, που ο παράγων χρόνος εξακολουθεί να πιέζει τον Ηρακλή…

Πηγή: bluearena.gr