Ηρακλής: Μάχη επιβίωσης στο Παγκρήτιο

Τα περιθώρια έχουν στενέψει ιδιαίτερα στον Ηρακλή, ο οποίος καλείται έστω και την ύστατη στιγμή να βρει τρόπους να αποφύγει τις περιπέτειες. Έτσι είναι… υποχρεωμένος για τη νίκη στο Ηράκλειο κόντρα στον Εργοτέλη (13/4, 16:00). Έτσι, θα διατηρήσει τις ελπίδες του για την δεκάδα.

Ο Μαρσέλο Τροΐζι θα κάνει τρεις αλλαγές στο βασικό σχήμα, σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα, αυτόν με τον Κισσαμικό και θα παρατάξει τον Καχριμάν κάτω από τα δοκάρια, κεντρικό αμυντικό δίδυμο τον Στάμου και τον Μουνιόθ κι ακραίους αμυντικούς τους Κουτρομάνο και Βιτλή. Στα χαφ, αμυντικός μέσος θα είναι ο Κωστούλας δίπλα του, ως «οκτάρι», ο Καθάριος, ενώ επιτελικός μέσος θα είναι ο Κλέιτον.

Στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής αναμένεται να βρεθούν ο Ρόβας και ο Ντούνης , ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Εμανουέλ Περόνε.

Η αποστολή: Καχριμάν, Γιαγκιόζης, Κανακούδης, Βιτλής, Κουτρομάνος, Νιάμπουγιου, Γιαννίτσης, Στάμου, Κωστούλας, Παναγιωτούδης, Μουνιόθ, Ντούνης, Καθάριος, Κλέιτον, Ρόβας, Περόνε, Τσίπρας, Μπορίκο.