Ηρακλής: Παίρνει σειρά το ποδόσφαιρο

Το τελευταίο διάστημα έγιναν δυο κινήσεις από τον Γ.Σ. που έδειξα ότι πολλά αλλάζουν στον Ηρακλή. Αρχικά η αποδέσμευση του συλλόγου απ τις παλιότερες αμαρτίες και η δυνατότητα να λειτουργεί πλέον χωρίς προβλήματα σε όλα τα επίπεδα. Μια τροπολογία που πολλοί δεν πίστευαν αλλά τελικά έγινε πραγματικότητα. Ακολούθησε η απόφαση για την ομάδα βόλλει όπου δόθηκαν τα ηνία του συλλόγου στην σημαία του Ηρακλη, Αντρει Κράβαρικ.

Αυτό που απομένει είναι και μια εξεύρεση στο θέμα του ποδοσφαίρου, Πολλά λέγονται και ακουγόταν το τελευταίο διάστημα. Aκόμα και σενάρια για συμφωνίες που έγιναν, για προβλήματα που υπάρχουν, αλλά και ομάδες που έχει προσεγγίσει ο Ηρακλής.

Η τακτική είναι γνωστή για την διοίκηση του Γ.Σ. Προσπαθεί να βρίσκει τις λύσεις και μετά να τις ανακοινώνει. Κάποια πράγματα μπορεί να βλέπουν το φως τη δημοσιότητας, όμως έχει αποδειχθεί μέχρι στιγμής ότι τα πάντα δε είναι όπως φαίνονται. Γιατί απλά υπάρχουν προσεκτικές κινήσεις με γνώμονα την καλύτερη δυνατή επιλογή. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτό το καλοκαίρι ο Ηρακλής θα επιστρέψει στο ποδόσφαιρο χάρτη της Ελλάδος.

Περισσότερα σύντομα

πηγή: iraklis1908.gr