Ηρακλής: Φήμες για επενδυτή από το εξωτερικό

81

Είναι σίγουρο ότι δεν συμβαίνει τις τελευταίες μέρες. Συμβαίνει καιρό. Από τη στιγμή σχεδόν, που ο Ηρακλής εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδο στη Football League και η σύσταση της νέας ΠΑΕ κατέστη μία βεβαιότητα.

Πρόκειται για τις διαρκώς και εντεινόμενες φήμες, οι οποίες επιμένουν ότι η μόνη προσιτή και κοντινή προοπτική για να προκύψει ο ένας και μόνος μεγαλομέτοχος, χωρίς την ανάγκη για καταφυγή στη λύση της πολυμετοχικότητας, είναι το να ευοδωθεί το σενάριο ιδιοκτησιακής λύσης από το εξωτερικό.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα bluearena.gr, ο λόγος γίνεται για περίπτωση επενδυτικού Ομίλου, ή επιχειρηματία εκτός ελληνικής επικράτειας, ο οποίος προτίθεται να «μπει» στα πράγματα του ποδοσφαίρου στη χώρα μας, μέσω της νέας ΠΑΕ Ηρακλής.

Επί του παρόντος, οι διοικούντες της ομάδας δεν επιβεβαιώνουν κανένα τέτοιο ενδεχόμενο, συνεχίζοντας τις επαφές τους με τους επιχειρηματίες, οι οποίοι είναι υποψήφιοι για συμμετοχή στο πολυμετοχικό σχήμα. Βεβαίως, η μη επιβεβαίωση δεν μπορεί να προσδώσει μια σταθερή αναφορά διάψευσης στο όλο θέμα, καθώς, αν βρίσκεται κάτι τέτοιο υπό εξέλιξη, πολύ ορθώς δεν θέλουν να το κοινωνήσουν οι «κυανόλευκοι» ιθύνοντες, πριν την ώρα που θα είναι ώριμο και εύθετο να το πράξουν.