Πατέλης: «Δεν μπορεί να λειτουργήσει ο ΓΣ Ηρακλής χωρίς λύση για τα χρέη»

O νομικός του Ηρακλή, Θεόφιλος Πατέλης, αναφέρθηκε στις επαφές και συζητήσεις που γίνονται στην Αθήνα με αξιωματούχους της κυβέρνησης για το θέμα των χρεών του ΓΣ Ηρακλής.

Αναλυτικά όλα όσα είπε:

Για τις συναντήσεις στην Αθήνα με αντικείμενο τα χρέη του Ερασιτέχνη: «Εγιναν κάποιες συναντήσεις και συνεχίζονται σε μια προσπάθεια εξεύρεσης λύσης στον Ερασιτέχνη. Και για το θέμα των χρεών, αλλά και γενικότερα. Όπως είναι σήμερα ο Ερασιτέχνης δεν μπορεί να λειτουργήσει. Από το τέλος του χρόνου δεν θα έχουμε τη δυνατότητα να πληρώσουμε ούτε το ΙΚΑ των εργαζομένων. Γενικότερα υπάρχει πρόβλημα στον σύλλογο. Πρέπει να τελειώνει το θέμα με τα χρέη».

Για το αν έγινε συνάντηση με τον Υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα: «Τον είδαμε τον υπουργό. Υπάρχει μια καλή διάθεση να βρεθεί μια λύση, και εκεί πάνω βαδίζουμε. Γίνονται συζητήσεις και προσπαθούμε να βρεθεί μια λύση. Για την ώρα δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο, πιστεύω ότι θα βρεθεί η λύση. Κάτι που, βεβαίως, έπρεπε να έχει γίνει εδώ και πολλά χρόνια».

Για το ύψος των χρεών: «Είναι πολλά, ουσιαστικά μη υπολογίσιμα. Αυτά που ακούγονται περί 300-400 εκ. ευρώ ισχύουν. Χωρίς να σημαίνει ότι αυτά είναι τα πραγματικά χρέη. Ο καθένας ότι ήθελε έβαζε. Για μεγάλο διάστημα δεν υπήρχε διοίκηση, νομική εκπροσώπηση και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε».