Η ΑΕΚ γυρίζει σιγά – σιγά (Video)

18

Η ΑΕΚ ανέβηκε στην Football League και φαίνεται πως είναι θέμα χρόνου να επιστρέψει και στην Σούπερ Λίγκα. Σήμερα, κέρδισε μια θεωρητικά ομάδα της μεγάλης κατηγορίας, την Νίκη Βόλου, σε φιλικό που έγινε στο Πανθεσσαλικό με 2-1.

Με την πλειοψηφία των παικτών της να είναι παίκτες Σούπερ Λίγκα και τον Μπαρμπόσα να είναι μια από τις καλές φετινές μεταγραφές, η ΑΕΚ δείχνει ότι δυναμώνει κι επιστρέφει.

Στο πρώτο λεπτό συνδυάστηκαν δύο από τις μεταγραφές της ΑΕΚ από ομάδες της Σούπερ Λίγκας, ο Μπακάκης και ο Αραβίδης, με τον δεύτερο να ανοίγει το σκορ. Στο 34′ ο Πλατέλας ανατράπηκε στην περιοχή κι ο Μάνταλος, η μεταγραφή της ΑΕΚ από την Ξάνθη ευστόχησε στο πέναλτι.

Η Νίκη Βόλου μείωσε στο 73′ με τον Σκούρτη.

Νίκη Βόλου: Ταμπάκης, Παπουτσογιαννόπουλος (46′ Μαρινάκης), Σωτηράκος, Ιβενς (46′ Μαχλελής), Καρασαλίδης, Λαούξ, Γιαννιτσάνης (63′ Μέτσε), Κοτσαρίδης, Μουζακίτης (63′ Νικλητσιώτης), Μάρτινς, Τζιώρας (72′ Σκούρτης).

ΑΕΚ: Ανέστης (63′ Καραγκιολίδης), Μπακάκης (55′ Γροντής), Πεταυράκης (55′ Γεωργέας), Κολοβέτσιος (63′ Ζόριτς), Λαμπρόπουλος (63′ Σαρρής), Κορδέρο (46′ Φαγέ), Ανάκογλου (55′ Ρόβας), Μάνταλος (63′ Μπρέσεβιτς), Πλατέλλας (46′ Μ. Ντούνης), Αραβίδης (46′ Ντακόλ), Μπαρμπόσα (63′ Σβάρνας).