Η «ανάκριση» του Πασχαλάκη από τα παιδιά(vid)

Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι. Και τα παιχνίδια απευθύνονται στα παιδιά. Κάθε ηλικίας. Όσο πιο μικρά τόσο καλύτερα, βέβαια. Διότι, τα παιδιά είναι το μέλλον. Η ελπίδα όλων μας για ένα καλύτερο αύριο χωρίς τις παθογένειες του χθες και του σήμερα.

Η αίθουσα Τύπου της Τούμπας γέμισε από μαθητές έκτης δημοτικού που ήθελαν να γνωρίσουν από κοντά τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη και να του πάρουν συνέντευξη για χάρη της σχολικής τους εφημερίδας. Να γίνουν Press Kids.Μαθητές που θαύμασαν τον άνθρωπο και τον αθλητή που είχαν μπροστά τους ανεξαρτήτως οπαδικών προτιμήσεων. Φωτογραφήθηκαν μαζί του, του έκαναν ερωτήσεις και πήραν αυτόγραφο ακόμα κι αν υποστήριζαν άλλη ομάδα. Φίλοι του ποδοσφαίρου που ήθελαν να μάθουν τα μυστικά του, την καθημερινότητά του, το συναίσθημα να μπαίνεις στο γήπεδο και ν’ αγωνίζεσαι μπροστά από τόσο κόσμο.

Δείτε αποκλειστικό, φωτογραφικό υλικό στο PAOK FC Official App [Play StoreApp Store]

Τα Press Kids είναι μια πρωτοβουλία που φέρνει τα παιδιά κοντά στα ινδάλματά τους και συμβάλλει τη δημιουργία μιας υγιούς φιλοσοφίας γύρω απ’ το ποδόσφαιρο.

Δείτε τη συνέντευξη του Αλέξανδρου Πασχαλάκη και εγγραφείτε στο επίσημο κανάλι του Δικεφάλου στο You Tube  για να μαθαίνετε πρώτοι με εικόνα και ήχο όλα τα τελευταία νέα της ομάδας μας.