Η αντίδραση του Ιβάν Σαββίδη μετά την απόφαση!

Έκτακτη επικοινωνία με το νομικό τμήμα του ΠΑΟΚ και τα διοικητικά στελέχη του, είχε ο Ιβάν Σαββίδης μετά την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ.

Στην τηλεδιάσκεψη ο πρόεδρος του Δικεφάλου δήλωσε σοκαρισμένος από το πως σε μια ευνομούμενη χώρα ένα ακόμη δικαστήριο αρνείται να δικάσει επί τοις ουσίας μια υπόθεση και κρύβεται πίσω από μια γνωμοδότηση μιας αμφιλεγόμενης επιτροπής, φτιαγμένης χωρίς καμία δικλείδα διαφάνειας.

Παράλληλα, έδωσε εντολή στα στελέχη της ομάδας να γίνει άμεσα η προσφυγή στο CAS όπως εξάλλου είχε προγραμματιστεί, ενώ ζήτησε να διατηρηθεί η αυτοπεποίθηση και η ψυχραιμία.

Ο ηγέτης της «ασπρόμαυρης» οικογένειας αναρωτήθηκε μάλιστα, πως είναι δυνατόν κάποιοι δικαστές να αμφισβητούν ευθέως την άποψη πρωθυπουργού και υπουργών που ξεκάθαρα μίλησαν για μη δεσμευτική γνωμοδότηση της ΕΕΑ.

«Η σημερινή απόφαση δημιουργεί πολλά αδιέξοδα. Ευτυχώς η ζωή θα συνεχιστεί και μετά την καραντίνα και εκεί θα πρέπει να είμαστε πιο ενωμένοι και πιο δυνατοί για να αντιμετωπίσουμε όλα τα εμπόδια που προσπαθούν να μας βάλουν», ήταν μερικά από τα όσα ανέφερε ο Ιβάν Σαββίδης.