Η… αντίδραση του Σούντγκρεν για τα περί απόσυρσης ενδιαφέροντος του Άρη

238

Σύμφωνα με τοποθέτηση του αθλητικού διευθυντή της ΑΙΚ Στοκχόλμης, οι διαπραγματεύσεις με τον Άρη για την μεταγραφή του Ντάνιελ Σούντγκρεν δεν κατέληξαν σε συμφωνία κι έτσι οι «κιτρινόμαυροι» απέσυραν το ενδιαφέρον τους (δείτε εδώ).

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής φαίνεται πως είναι δυσαρεστημένος από αυτή την εξέλιξη κι έχει ενδιαφέρον ένα blog που έγραψε ο δημοσιογράφος, Λέναρντ Σάνταλ, ο οποίος ταξίδεψε μαζί με την αποστολή της ΑΙΚ για το Ντουμπάι, όπου θα γίνει η προετοιμασία της ομάδας.

Έγραψε χαρακτηριστικά:

«Ένας παίκτης που βρέθηκε στο αεροπλάνο είναι ο Ντάνιελ Σούντγκρεν. Την περασμένη εβδομάδα, υπήρξαν φήμες ότι υπάρχει ενδιαφέρον από Ελλάδα και πως ο Άρης προσπάθησε να αποκτήσει τις υπηρεσίες του. Ήταν πολύ κοντά, αλλά χθες ο αθλητικός διευθυντής, Μπιορν Βέστρεμ έκανε δηλώσεις στο επίσημο κανάλι της ομάδας».

Στη συνέχεια αναφέρεται στις ατάκες του Βέστρεμ περί απόσυρσης του ενδιαφέροντος του Άρη και προσθέτει:

«Σύμφωνα με πληροφορίες οι Έλληνες ήθελαν να σπάσουν την πληρωμή των 2-3 εκατ. σουηδικών κορωνών σε δόσεις, κάτι που αρνήθηκε η ΑΙΚ.

Ο Σούντγκρεν υποχρεώθηκε να καθίσει στο αεροπλάνο και να ταξιδέψει για το Ντουμπάι αντί να πάρει μεταγραφή και το μόνο που αισθάνεται είναι στεναχώρια για το ότι δεν θα παίξει εκτός Σουηδίας. Φέτος γίνεται 29 ετών και οι ευκαιρίες να παίξει στο εξωτερικό δεν θα είναι πολλές.

Ταυτόχρονα βέβαια έχει ένα συμβόλαιο που λήγει σε έναν χρόνο και ίσως έχει την ευκαιρία του να παίξει στο εξωτερικό είτε το καλοκαίρι, είτε αργότερα όταν και θα ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του.

Πέρα απ’ όλα αυτά πάντως, ο Νόρλινγκ (σ.σ. προπονητής της ΑΙΚ δεν θα χρειαστεί να ψάξει παίκτη για να αντικαταστήσει έναν από τους πιο σημαντικούς ποδοσφαιριστές του».